نیتریت سدیم یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی NaNO یک پودر کریستالی سفید یا کمی زرد است. که بسیار محلول در آب است.. این ماده به عنوان یکی از پرکاربرد ترین افزودنی هایی غذایی در تولید فراورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس مورد است.فاده قرار میگیرد .این محصول در دو گرید غذایی و صنعتی تولید می شود.
این ترکیب علاوه بر کاربرد در صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده و بهبود دهنده رنگ در فراورده های گوشتی در صنعت داروسازی به عنوان یک ماده حیاتی برای درمان مسمویت های ناشی از سیانید به شمار میرود به همین دلیل این ماده به عنوان یکی ازداروهای ضروری سازمان بهداشت جهانی طبقه بندی میشود. این ماده در کنار تیوسولفات در داروسازی بسیار مهم میباشد .
از آنجا که بدن ما نیترات را به نیتریت تبدیل می کند ، نیترات سدیم اغلب به عنوان جایگزین این ماده است.فاده می شود. اگر بتوان از این ترکیبات شیمیایی به عنوان جایگزین است.فاده کرد ، چه تفاوتی بین آنها وجود دارد؟ تفاوت اساسی این دو در محیطی است. که از آن می آیند. نیترات سدیم یک ترکیب شیمیایی طبیعی است. که در طی فتوسنتز ایجاد می شود در حالی که نیتریت به صورت مصنوعی ساخته می شود. یک جایگزین معمول برای آن ، آب کرفس است. که حاوی نیترات است..
. تولید مواد دارویی محدود و برای حفظ گوشت. : نیترات سدیم به عنوان ماده نگهدارنده در گوشت فرآوری شده مانند هات داگ ، کالباس ترکیبی گاو و خوک ، ژامبون و گوشت های آماده می باشد. سدیم نیترات مانع از رشد باکتری های فاسد کننده گوشت است. و رنگ قرمزی گوشت یا صورتی گوشت را حفظ می کند.
نگهدارنده ها طیف وسیعی از محصولات شیمیایی را به خود اختصاص می دهند. با این حال هر کدام از آن ها برای است.فاده در محصولات خاص مناسب است.. شما می توانید برای خرید انواع نگهدارنده ها و انواع مواد شیمیایی با شیمیایی تهران در ارتباط باشید.