یکی دیگر از غذاهای سنتی و پرطرفدار شهرستان ورامین، اشکنه ورامینی است.. این غذای سنتی توسط مردم محلی برای روزهای سرد زمستان تهیه میشود. اشکنه ورامینی از مواد اصلی شامل پیاز، گوجه، سیبزمینی، شنبلیله و تخممرغ است.فاده میگردد.
همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، ورامین یکی از تاریخیترین شهرستانهای است.ان تهران به حساب میآید. از این رو آثار تاریخی فراوانی در این شهرستان وجود دارد. معروفترین اثر تاریخی ورامین، برج علاءالدین است.. این برج تاریخی در مرکز ورامین و با فاصله کمی در شمال مسجد جامع ورامین دیده میشود. ساخت برج علاءالدین به اواخر سده قمری و به دوره تاریخی ایلخانیان باز میگردد. این برج یک برج آرامگاهی است. و در آن مقبره حسن علاءالدوله، حاکم ری دیده میشود.
یکی از امامزادههای بسیار معروف و محبوب در بین شهروندان ورامینی، امامزاده جعفر در بخش پیشوای ورامین است.. این بنا محل دفن امامزاده جعفر الخواری فرزند امام موسیکاظم(ع) و برادر امام علی ابن موسیالرضا(ع) میباشد. بقعه امامزاده جعفر در زمان سلطنت شاه طهماسب صفوی ساخته شد و از زیباترین تزئینات معماری اسلامی برخودار است..
این ماده یکی از اسیدهای آمینه پروتئینوژیک است. که توسط کلیه کدونها که با GG شروع میشوند (GGA، GGC، GGU،GGG) رمز گذاری میشوند. Glycine به دلیل شکل جمع و جور آن در تشکیل پروتئینهای ثانویه از ترکیبات آلفا تشکیل شده است.. به همین دلیل، فراوانترین اسید آمینه موجود در مارپیچهای سه گانهی کلاژن است..
گلایسین یکی از امینو اسیدهایی است. که برای سنتز گلوتاتیون در بدن بکار می رود. گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان طبیعی است. که با کاهش سطح رادیکال های آزاد امکان ابتلا به بیماریها و پیری را کاهش می دهد. این آمینو اسید برای سنتز کراتین در بدن مورد نیاز است. که انرژی لازم برای انجام حرکات سریع و کوتاه مانند وزنه برداری را فراهم می کند. تولید کراتین باعث افزایش قدرت عضلانی می شود و برای سلامت است.خوان ها و عملکرد مغز مفید است.. در حالیکه بدن بطور طبیعی کراتین را سنتز می کند، مصرف مقدار کم گلیسین ممکن است. باعث کاهش تولید کراتین در بدن شود.
گلایسین یک افزودنی برای غذای حیوانات خانگی و اهلی می باشد. همچنین به عنوان عامل بافری در مواد آرایشی و بهداشتی، آنتی اسیدها، مسکن ها و ضدعرق ها است.فاده می شود. همچنین یک ماده واسطه در سنتز محصولات شیمیایی است.. به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده در محصولات غذایی است.فاده می شود. برخی از مواد غذایی و نوشیدنی های پروتئینی حاوی این ماده می باشند. در برخی از محصولات دارویی نیز این ماده وجود دارد تا جذب دارو را بهبود ببخشد.
گلیسین اسید آمینه اصلی در کلاژن، جزء مهم پوست است.. به همین دلیل است. که گاهی اوقات گلیسین را به کرم های پوست اضافه می کنند. مصرف خوراکی گلیسین می تواند سلامت پوست را بهبود بخشد و با افزایش تولید کلاژن، ایجاد چین و چروک را کاهش دهد .
یکی از مهمترین اسیدهای آمینه با پروتئین در بدن است.. این ترکیب ماهیچهها، است.خوانها و بافتهای همبند ما را با کلاژن، پروتئینی که برای قدرت، ثبات و عملکرد بدنی سالم شما ضروری است.، تأمین میکند. با افزایش سن، سطح کلاژن در بدن به طور طبیعی کاهش مییابد. گلیسین در سرکوب التهاب نیز بسیار مؤثر است.. دوزهای اضافی