این رستوران علاوهبر منوی غذای خود، منوی کافیشاپ نیز دارد و برای صرف انواع نوشیدنی مناسب است.. دکوراسیون این رستوران به گونهای است. که تمام چشمانداز البرز انگار زیر پایتان است.، ساختمان دایرهای شکل و سراسر شیشهای رستوران چمن تجربه صرف غذا را بعد از یک پیادهروی طولانی یا هیجان اسکیکردن دوچندان لذتبخش میکند.
این مسیر از تهران و بدون ترافیک ساعت و نیم طی میشود. یک مسیر دیگر از تهران به دیزین، مسیر فشم در لشکرک است.. از اتوبان بابایی وارد جاده لشکرک شده و دوراهی قوشک را به سمت فشم بروید تا به دیزین برسید. محور شمشک به دیزین در اینجا قرار دارد و در فصل زمستان به علت سردی و برودت هوا بسته است.. همان طور که گفته شد مهمترین مشخصه دیزین پیست اسکی آن میباشد که با وجود قدمت ساله هنوز هم فدراسیون جهانی آن را تائید میکند. در تهران پیستهای اسکی دیگری نیز وجود دارد اما هیچ یک به پای دیزین نمیرسند.
تله اسکی چرخشی در پیست اسکی دیزین نیز نوعی از تلهسیژها است. که بهصورت چرخشی در مبدأ و مقصد دور میزنند و اسکیبازان را سوار و پیاده میکنند. البته لازم به ذکر است. که این نوع تله سیژها توقفی در ایستگاه ندارند و اسکیبازان ماهر و حرفهای باید بدانند چطور در حال حرکت تله اسکی، سوار و از آن پیاده شوند.
هدف ما این است. که همراه با جامعه علمی جهانی، مقالات تخصصی و بروز علم شیمی و مواد را در اختیار اساتید، دانشجویان، دانش آموزان و پژوهشگران عزیز کشور قرار داده و از این طریق، دسترسی سریع به منابع علمی- تخصصی را برای شما خوبان فراهم نماییم.
سدیم کلرید، یک ترکیب یونی است. که از واکنش بین سدیم مذاب و گاز کلر بدست می آید. این واکنش همراه با تولید گرما و نور انجام می گیرد. در طی این واکنش یک الکترون از اتم های سدیم به اتمهای کلر منتقل می شود و هر دو به آرایش هشت تایی می رسند. در این فرآیند سدیم به کاتیون سدیم و کلر به آنیون کلرید تبدیل می شود. منبع اصلی تهیه سدیم کلرید معادن نمک میباشند، ولی از آبهای شور (مانند دریاچه ارومیه) نیز قابل است.حصال است..