آلکیل مورد است.فاده در ساختار نونیل فنل اتوکسیله معمولا یا کربن دارد و بخش آبگریز مولکول را تشکیل می دهد. به دلیل عملکرد بهتر عمدتا از آلکیل های شاخه دار در ساخت آلکیل فنل ها است.فاده می شود. آلکیل فنل های اتوکسیله علاوه بر این نام ، مترادف هایی نظیر پلی اکسی اتیلن آلکیل فنل، نونوکسینول و تریتون نیز دارند. این ترکیب از واکنش آلکیل فنل مربوطه با تعداد مورد نیاز از اتیلن اکساید سنتز می شود. در نمونه های صنعتی توزیعی از نمونه های اکسی اتیلنی وجود دارد و مقدار میانگین آن ها را به عنوان n گزارش می نمایند.
مطالعه ی ما بر روی یک خانم ایتالیایی نشان داد که نونیل فنول، در مقایسه با سایر آلکیل فنول ها مثل اُکتیل فنول، نونیل فنول مونو اتوکسیله، و دو اُکتیل فنول اتوکسیله، یکی از آلوده ترین مواد موجود در شیر مادر است. که غلظت آن به ng در هر لیتر میرسد. همچنین، این مطالعه به این نتیجه دست یافت که بین مصرف ماهی و غلظت نونیل فنول در شیر مادر، ارتباط مستقیم و مثبت وجود دارد. این مشکل بسیار بزرگی است.، چراکه شیر مادر منبع اصلی تغذیه نوزادانی است. که در مراحل اولیه ی رشد و تکامل قرار دارند و هورمون ها بر روی آنها بسیار موثرند. مقادیر بالای مختل کننده های اندورسین در شیر مادر با اثرات منفی بر روی تکامل عصبی، رشد و عملکرد حافظه همراه است..
نونیل فنول ها (Nonyl phenol)، که از لغات Nonus و Phenol در لاتین ریشه می گیرند، خانواده ای از ترکیبات آلی نزدیک بهم هستند که از فنول متصل به یک دنباله کربنه تشکیل شده اند. نونیل فنول ها می توانند ساختار های بیشماری داشته باشند، که همه آنها ممکن است. آلکیل فنول در نظر گرفته شوند. از نونیل فنول ها در تولید ضد اکسیداسیون ها، روان کننده های روغنی، شوینده های ظروف و البسه، امولوسیون کننده ها و حل کننده ها است.فاده می شود. همچنین، این ترکیبات، پیش ماده نونیل فنول های اتوکسیله (صابون مول ، صابون مول و …) و آلکیل فنول های اتوکسیله سورفاکتانت های غیر یونی مهم تجاری هستند که در شوینده ها، رنگ ها، آفت کش ها، محصولات خود مراقبتی و پلاستیک ها مورد است.فاده قرار می گیرند. نونیل فنول ها بخاطر رواج داشتن در محیط زیست و قابلیت ایفای نقش بعنوان مختل کننده اندورسین (غده درون ریز) و زینواستروژن، بخاطر قابلیت کنش با فعل و انفعال های است.روژن مانند، توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. خاصیت است.روژنی و تجزیه بیولوژیکی این مواد، عمدتا به شاخه بندی زنجیره جانبی نونیل بستگی دارد. با مطالعه بر روی نونیل فنول، دانشمندان دریافتند که نونیل فنول می تواند به عنوان آگونیست پذیرنده است.روژنی جفت شونده با پروتئین G (GPER یا GPR) عمل کند.
آب آشامیدنی نسبت به سایر منابع مانند مواد بسته بندی غذا، محصولات پاک کننده، و محصولات مراقبت از پوست، آنچنان انسان را در معرض نونیل فنول قرار نمی دهد. غلظت نونیل فنول در آب آشامیدنی تصفیه شده از ۸۵ ng در هر لیتر در اسپانیا تا ۵ ng در هر لیتر در آلمان متغیر است..
بنظر مهم ترین عامل قرار گرفتن در معرض نونیل فنول برای انسانها، رژیم غذایی است.. برای مثال، میزان غلظت نونیل فنول در نمونه های گرفته شده از مواد غذایی در آلمان، نشان دهنده ی مقداری بین ٫ تا تا ٫ µg در هر کیلوگرم مواد غذایی بود، و میزان نونیل فنول جذب شده برای یک فرد بالغ ٫۵ µg در هر روز محاسبه شد. یک تحقیق دیگر، میزان نونیل فنول جذب شده برای نوزادانی که بیشتر در معرض آن قرار داشتند را چیزی بین ٫ تا ٫۵ µg در هر کیلوگرم اندازه گیری کرد. در تایوان، غلظت نونیل فنول در غذا چیزی بین ۵٫۸ تا ۵٫۸ µg در هر کیلوگرم مواد غذایی است.. همچنین، طبق یافته ها، غلظت نونیل فنول غذاهای دریایی بسیار بالاست.