علاوه بر اماکن مذهبی و تاریخی، بازارهای بسیاری نیز در شهر ری وجود دارد که برای گردشگران و مسافران جذاب هستند. برخی از معروفترین این بازارها شامل بازار چهارسوق، بازار باب الجبل، بازار دهک نو، بازار ساربانان، بازار نرمه، باب هشام، باب سین و میشوند.
کتیبه ها و نقوش برجسته شکارشیر فتحعلیشاه قاجار : کوهی است. که چشمه علی از پای آن جاری می شود و به کوه سرسره معروف است.. تصویری برجسته از زمان ساسانیان بر بدنه آن کنده کاری شده است. که پادشاه ساسانی را سوار براسب و نیزه ای در دست نشان داده است..
با ورود آریایی ها در هزاره دوم قبل از میلاد به ری ، و قرار گیری شعبه ایی از آن ها در مسیر حرکت به شمال و غرب از خود آثاری به جای گذاشتند که شواهد به دست آمده به صورت کوره های سفال پزی در کهریزک و همچنین در سال در تپه معمورین واقع در فرودگاه بین المللی امام خمینی است..
محدودهی خشکبار ارگانیک بسیار گسترده تر از مغزها هستند. میوههای خشک نیز از جمله خشکبار محسوب میشوند. اما چرا میوهها را خشک میکنیم؟ طبیعتا در گذشته به دلیل اینکه کشاورزی به شکل امروز نبوده و در هر فصل انواع محدودی از میوهها در دسترس بودند. انسان برای دسترسی دائم به این منابع ارزشمند غذایی با تبدیل آنها به فرآوردههای مختلف در تمام فصول سال از خشکبار ارگانیک است.فاده میکرده. امروزه با وجود اینکه در تمام فصول به انواع میوه دسترسی داریم میوهها را خشک میکنیم چون:
اگر هیچ یک از خشکبار ارگانیک را مصرف نمیکنید دستکم زرشک را ارگانیک تهیه کنید؛ زرشک ارگانیک میتواند به دفع سموم جمع شده در کبد شما کمک کند. از گذشته مصرف آب انار و زرشک به منظور تصفیه خون رایج بوده. این خشکبار ارگانیک میتواند در مبارزه با عفونت به بدن کمک کند. این عفونت ممکن است. در مجاری ادراری، گوش، حلق و بینی باشد یا در دستگاه گوارش؛ اگر دچار اسهال ناشی از مسمومیت شدید از زرشک کمک بگیرید. یکی از خوش طعمترین چاشنیهای غذای ایرانی که با طعمهای متفاوتی طبخ شده و به غذا عطر و طعم و رنگ میبخشد زرشک است..
خشکبار ارگانیک منبع خوبی از پروتئین، فیبر، امگا و ، ویتامین E و انواع مواد معدنی هستند. البته این خواص در خشکبار غیرارگانیک نیز وجود دارند؛ خشکبار ارگانیک هیچ برتری به لحاظ محتوای غذایی نسبت به انواع ارگانیک ندارند. به دلیل اطلاع رسانی اشتباه و تبلیغات غیرمتعهدانهای که در زمینه مصرف خشکبار ارگانیک انجام میشود، برخی افراد تصور میکنند با مصرف خشکبار ارگانیک ویتامین بیشتری وارد بدن آنها میشود؛ که چنین موضوعی صحت ندارد. تولید خشکبار ارگانیک با ارزش غذایی بالاتر امکان پذیر است. اما نه به دلیل ارگانیک بودن آن، بلکه با است.فاده از روشهای کشاورزی پایدار و اصلاحات به روش سلکشن (انتخاب ارقام برتر به لحاظ موادغذایی در هر نسل و بذرگیری از آنها برای نسل بعد). بنابراین بهتر است. به تبلیغاتی که در این زمینه میشود توجه نکنید. البته نکاتی که در بخش پیشین و در توضیح سموم کشاورزی دادیم احتمالا دلیل کافی برای مصرف خشکبار ارگانیک باشد. مصرف خشکبار ارگانیک به طور غیر مستقیم بر سلامت شما موثر است.. برای مثال به مسئلهی آلرژیهایی که اخیرا به طرز قابل توجهی افزایش یافته است. توجه کردهاید؟ برخی افراد با مصرف بادام زمینی دچار حملات آلرژیک میشوند. دلیل افزایش این مشکلات در سالهای اخیر وجود مواد مصنوعی در خشکبار است.. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که با مصرف گردو یا بادام زمینی به شدت دچار مشکلات آلرژیک میشوید ممکن است. با مصرف خشکبار ارگانیک عوارض کمتری را تجربه کنید.
قاووت در واقع یک خشکبار ارگانیک ترکیبی است.. دستور خاصی برای تهیه قاووت ارگانیک وجود ندارد؛ مغز، میوه، ادویه و به طور کلی تعدادی از خشکبار ارگانیک را به صورت پودر درآورده و گاهی با عسل یا خرما مصرف میکنند. در گذشته هر منطقه با توجه به اقلیم، تغذیه، بیماریهای رایج منطقه و سبک زندگی قاووت مختص خود را تولید میکرده است.. اغلب قاووتها انرژی زا هستند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. قاووت یک غذای کامل است. که برای افزایش توان افراد طی انجام کارهای روزانه مانند کشاورزی و کوهنوردی ابداع شد. قاووت از خشکبار ارگانیک بسیار مفید است. که میتواند شخصی سازی شود. برای مثال اگر فرد طبع سردی دارد و در زمستان بسیار مریض میشود یک قاووت با ترکیبی از زنجبیل، دارچین، کنجد و مغز پسته میتواند بسیار کمک کننده باشد.
خشکبار ارگانیک از آن دسته مواد غذایی هستند که هنگام خرید آن، با ورود به هر فروشگاه تنوع کیفیت و قیمت بسیاری را شاهد خواهید بود. به دلیل قیمت بالای خشکبار در صورت خریدی با کیفیت پایین حتما فروشگاه مورد نظر را از فهرست خرید خود حذف خواهید کرد تا در خرید بعدی دوباره متضرر نشوید. اما چه ضمانتی برای کیفیت جنس در