اسید سیتریک جوین تولید کننده اسید سیتریک خشک و آبدا در ایران با ظرفیت تولید تن سیتریک اسید در سال می باشد. اسید سیتریک جوین دارنده دارای است.اندارد BP انگلستان (بریتیش فارماکوپه) می باشد که هر سال مورد بازرسی قرا می گیرد، اعتبار جهانی داد و در موررد قبول کلیه کشور ها می باشد. هر ساله مقادیر زیادی از اسید سیتریک تولید شده توسط شرکت کشت و صنعت جوین به کشور های مختلف جهان صادر می شود.
به علت زیاد شدن درخواست در بازارهای در حال رشد، راه های زیادی برای سنتز اسید سیتریک، افزایش بازدهی و کارایی محصول وجود دارد. برای حمایت از مقیاس تولید، لازم و مهم است. که فرآیند تولید با است.فاده از مواد زائد کشت و صنعت در دسترس و ارزان، ضمن حفظ بازده تولید بالا، با محیط زیست نیز سازگار باشد. طرز تهیه جوهر لیمو به صورتی است. که از طرق کشت دادن کپکی با نام آسپرژیلوس، روی شکر حاصل می شود. فرآیند جداسازی و ته نشینی موجب شده کلسیم سیترات بدست آید.
آب لیمو در حالت طبیعی خود اسیدی است. و PH آن در حدود است. ، اما به محض متابولیزه شدن ، قلیایی می شود و PH آن بسیار بالاتر از است.. بنابراین ، در خارج از بدن ، هر کسی می تواند ببیند که آب لیمو بسیار اسیدی است.. با این حال ، ثابت شد که اثر آن به محض هضم شدن ،
تفاوت این دو اسید در مش بندی یا دانه بندی و فرآوری آن ها می باشد. یعنی اسید سیتریک آبدار به صورت کریستالی و اسید سیتریک خشک به صورت پودری است.. سیتریک اسید مونو هیدرات، اسید سیتریک آبداری است. که از تبلور آب سرد به دست می آید و سیتریک اسید هیدراته یا آبدار، اسید سیتریک خشکی است. که از تبلور آب گرم تولید می شود. اسید سیتریک خشک بیشتر تنظیم کننده اسیدی و طعم دهنده، بوبری آروماتیک مطلوب و بهینه نگهدارنده براق کننده (روکش میوه های سردخانه ایی)
• یکی از موارد مصرفی که شاید کمتر شنیده باشید است.فاده از اسید سیتریک به عنوان عامل تمیزکننده و ضدچروک در شوینده های مختلف است.. از آنجا که سیترات در طبیعت به راحتی تجزیه می شود، آن را جایگزین مناسبی برای فسفات موجود در انواع پاک کننده ها مانند پودرها، پاک کننده سطوح و حتی محلول های ظرفشویی و لباسشویی معرفی کرده اند.