میلی لیتر شیر را مخلوط کنید تا با میلی لیتر محلول آلیزارول تجزیه و تحلیل شود.شیر اسیدی مخلوطی را ارائه می دهد که رنگ آلیزارول علاوه بر ایجاد لخته، گلگون (اسید کمی) یا زرد (بسیار اسیدی) باشد. شیر طبیعی مخلوطی با رنگ قرمز آجری و بدون لخته را ارائه می دهد. شیر قلیایی شده (معمولاً با افزایش آب یا ماده خنثی کننده) بنفشه ارائه می دهد.
امروزه ، آزمایشگاههای مجهز قادرند شیر گاو و اجزای آن (پروتئین ، چربی ، لاکتوز ، مواد جامد شیر) را تجزیه کرده و حتی سلولهای سوماتیک را که در سریعترین زمان نقش موثری در سلامت شیر دارند ، تکامل دهند. بله ، آنالیز کنید. برای این منظور ، همیشه تجهیز آزمایشگاههای ثبت شیر در مرکز اصلاح نژاد دام و سایر مراکز وابسته در نظر گرفته شده است..
دستگاه تجزیه و تحلیل شیر فقط در ثانیه تجزیه و تحلیل سریع شیر و محصولات لبنی مایع را انجام می دهد .این دستگاه از تجزیه و تحلیل اولتراسونیک برای تعیین طیف وسیعی از پارامترها فقط با یک نمونه شیر کوچک یا لبنی است.فاده می کند.لاکتو اسکن به شما امکان می دهد شیر را در انواع نورهای مختلف از جمله چربی، چگالی، پروتئین، نمک، PH تجزیه و تحلیل کنید. برای اطمینان از اینکه شما یک شیر با کیفیت دارید، این دستگاه برای اندازه گیری است.اندارد است..لاکتو اسکن توسط یک صفحه لمسی کنترل می شود که نتایج را در عرض ثانیه نمایش می دهد. نتایج چاپ مستقیم از چاپگر داخلی حاصل می شود.آنالایزر شیر Lactoscan برای است.فاده در آزمایشگاه ها و مراکز جمع آوری شیر طراحی شده است. تا گزارش دقیق و فشرده ای برای نمونه شیر و تجزیه و تحلیل دسته ای ارائه دهد.
با خرید سرویس وی آی پی، آگهی شما در همین صفحه به صورت وی آی پی فعال شده و بالای آگهی ها قرار می گیرد. صعود آگهی شما به بالای لیست، باعث نمایش بیشتر و بهتر آگهی شما شده و منجر به افزایش کلیک و بازدید آگهی می شود. وی آی پی فرصتی است. تا شما بتوانید با کمترین هزینه آگهی خود را بالانشین کنید .
شیر یکی از پرمصرف ترین محصولات است. و ماده اولیه تمام محصولات لبنی است.. با توجه به این موضوع، اندازه گیری اجزای شیر برای صنایع لبنی بسیار مهم شده است.. هر محصول لبنی به شیر با نسبت های مختلف محتوای آن نیاز دارد. علاوه بر این، برای پیگیری کیفیت محصول، محتوای شیر باید به طور منظم اندازه گیری شود. علاوه بر صنایع لبنی، تجزیه و تحلیل شیر تأثیر زیادی در صنعت تولید شیر تولید دارد. محتویات شیر با سلامت حیوان و کیفیت و محتوای خوراک آن ارتباط نزدیک دارد. بر این اساس، این اندازه گیری ها می تواند بینش ارزشمندی برای افزایش کیفیت و انتخاب خوراک آنها و همچنین بینش ارزشمندی برای تشخیص و درمان به موقع حیوانات بیمار ارائه دهد.امروزه، دقیق ترین روش ها برای تجزیه و تحلیل شیر، روش های تجزیه شیمیایی است. که کند، مخرب است. و باید در آزمایشگاه انجام شود نه در مزرعه. عملاً، کاربران معمولاً از بسیاری از دسته های شیر نمونه می گیرند و به طور متوسط برای همه دسته ها نتیجه گیری می کنند. نظارت بر کیفیت و کیفیت تغذیه دام برای است.فاده از این روش ها بسیار گران و بسیار ناکارآمد است..