جنوب تهران یا پایین شهر به محلههای جنوبی شهر تهران گفته می شود. شوش، مولوی، راه آهن و ... از جمله محله های جنوب تهران هستند. آسمونی در این بخش به معرفی محله های جنوب تهران می پردازد. محله های جنوب تهران شامل مناطق ، ، ، ، و هستند اما منطقه و هم تقریباً جزئی از محله های جنوب شهر تهران به شمار می روند که در ادامه باهم به بررسی تک تک این مناطق و محله های جنوب تهران میپردازیم.
یکی از محله های قدیم تهران که سالها پیش همانند سه راه آذری به عنوان باغات و بخش کشاورزی در جنوب تهران شناخته می شد ولی امروزه با تغییر نام به ابوذر سالها است. کاربرد مسکونی دارد و یکی از مناطق بسیار مذهبی تهران قلمداد می شود. دلیل نامگذاری این محله به عنوان فلاح تحت تاثیر موسس این منطقه یعنی آقای داوود فلاح بوده که این داستان به دهه هجری شمسی باز می گردد. برخلاف باور بسیاری از تهرانیها محله فلاح در منطقه قرار گرفته و بخشی از منطقه نمی باشد!
یکی دیگر از اماکن تاریخی و گردشگری در محله های جنوب تهران که بیش از سال قدمت دارد برج طغرل است.. این برج اثری ارزشمند از دوره سلجوقیان است. و احتمال میرود در زمان انتقال پایتخت ایران از نیشابور به ری بنا گردیده است.. برخی محل دفن طغرل را نیز در همین بنا میدانند،سازنده ی این برج ابراهیم خواص است. که محل دفن او نیز در ضلع شمالی همین برج واقع شده است..
شرکت بازرگانی آویژه سبز فردا (سهامی خاص به شماره ثبت ) سالیان متمادیست فعالیت تجاری خود را در حوزه های محصولات غذایی علل خصوص، تولید بخش اعظمی از محصولات غذایی و باغی ارگانیک(طبیعی) با حمایت تعداد قابل توجهی ازکشاورزان و باغداران و همچنین پخش مواد غذایی سالم از کارخانجات معتبر کشور در بازار داخل و خارج از کشور به صورت مستقیم و بدون واسطه آغاز کرده که با عنایت خداوند متعال توانسته ایم بازار رقابتی قابل توجهی را به خود اختصاص دهیم. سیاست کلی شرکت، عرضه محصولات غذایی مستقیم از تولید به دست مصرف کننده نهایی بوده و از این سو بسیاری همکاران، علاقمند مشارکت با بازرگانی آویژه می باشند؛ لذا مفتخریم با عنایت به رویکرد مدبرانه مقام معظم رهبری پیرامون حمایت از تولید کالای ایرانی و ایجاد کارآفرینی، گامی کوچک در حوزه خودکفایی و ایجاد اشتغال برداشته و از این جهت، دست تمامی تولیدکنندگان و کشاورزان گرانقدر را برای تعامل و همکاری به گرمی فشرده و با آغوش باز پذیرایشان هستیم.
محدودهی خشکبار ارگانیک بسیار گسترده تر از مغزها هستند. میوههای خشک نیز از جمله خشکبار محسوب میشوند. اما چرا میوهها را خشک میکنیم؟ طبیعتا در گذشته به دلیل اینکه کشاورزی به شکل امروز نبوده و در هر فصل انواع محدودی از میوهها در دسترس بودند. انسان برای دسترسی دائم به این منابع ارزشمند غذایی با تبدیل آنها به فرآوردههای مختلف در تمام فصول سال از خشکبار ارگانیک است.فاده میکرده. امروزه با وجود اینکه در تمام فصول به انواع میوه دسترسی داریم میوهها را خشک میکنیم چون:
اگر هیچ یک از خشکبار ارگانیک را مصرف نمیکنید دستکم زرشک را ارگانیک تهیه کنید؛ زرشک ارگانیک میتواند به دفع سموم جمع شده در کبد شما کمک کند. از گذشته مصرف آب انار و زرشک به منظور تصفیه خون رایج بوده. این خشکبار ارگانیک میتواند در مبارزه با عفونت به بدن کمک کند. این عفونت ممکن است. در مجاری ادراری، گوش، حلق و بینی باشد یا در دستگاه گوارش؛ اگر دچار اسهال ناشی از مسمومیت شدید از زرشک کمک بگیرید. یکی از خوش طعمترین چاشنیهای غذای ایرانی که با طعمهای متفاوتی طبخ شده و به غذا عطر و طعم و رنگ میبخشد زرشک است..
خشکبار ارگانیک منبع خوبی از پروتئین، فیبر، امگا و ، ویتامین E و انواع مواد معدنی هستند. البته این خواص در خشکبار غیرارگانیک نیز وجود دارند؛ خشکبار ارگانیک هیچ برتری به لحاظ محتوای غذایی نسبت به انواع ارگانیک ندارند. به دلیل اطلاع رسانی اشتباه و تبلیغات غیرمتعهدانهای که در زمینه مصرف خشکبار ارگانیک انجام میشود، برخی افراد تصور میکنند با مصرف خشکبار ارگانیک ویتامین بیشتری وارد بدن آنها میشود؛ که چنین موضوعی صحت ندارد. تولید خشکبار ارگانیک با ارزش غذایی بالاتر امکان پذیر است. اما نه به دلیل ارگانیک بودن آن، بلکه با است.فاده از روشهای کشاورزی پایدار و اصلاحات به روش سلکشن (انتخاب ارقام برتر به لحاظ موادغذایی در هر نسل و بذرگیری از آنها برای نسل بعد). بنابراین بهتر است. به تبلیغاتی که در این زمینه میشود توجه نکنید. البته نکاتی که در بخش پیشین و در توضیح سموم کشاورزی دادیم احتمالا دلیل کافی برای مصرف خشکبار ارگانیک باشد. مصرف خشکبار ارگانیک به طور غیر مستقیم بر سلامت شما موثر است.. برای مثال به مسئلهی آلرژیهایی که اخیرا به طرز قابل توجهی افزایش یافته است. توجه کردهاید؟ برخی افراد با مصرف بادام زمینی دچار حملات آلرژیک میشوند. دلیل افزایش این مشکلات در سالهای اخیر وجود مواد مصنوعی در خشکبار است.. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که با مصرف گردو یا بادام زمینی به شدت دچار مشکلات آلرژیک میشوید ممکن است. با مصرف خشکبار ارگانیک عوارض کمتری را تجربه کنید.
قاووت در واقع یک خشکبار ارگانیک ترکیبی است.. دستور خاصی برای تهیه قاووت ارگانیک وجود ندارد؛ مغز، میوه، ادویه و به طور کلی تعدادی از خشکبار ارگانیک را به صورت پودر درآورده و گاهی با عسل یا خرما مصرف میکنند. در گذشته هر منطقه با توجه به اقلیم، تغذیه، بیماریهای رایج منطقه و سبک زندگی قاووت مختص خود را تولید میکرده است.. اغلب قاووتها انرژی زا هستند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. قاووت یک غذای کامل است. که برای افزایش توان افراد طی انجام کارهای روزانه مانند کشاورزی و کوهنوردی ابداع شد. قاووت از خشکبار ارگانیک بسیار مفید است. که میتواند شخصی سازی شود. برای مثال اگر فرد طبع سردی دارد و در زمستان بسیار مریض میشود یک قاووت با ترکیبی از زنجبیل، دارچین، کنجد و مغز پسته میتواند بسیار کمک کننده باشد.