امامزاده فضلعلی (ع) واقع در روستای ناران بخش لواسانات، برادر امام رضا (ع) و از فرزندان امام موسی كاظم (ع) است.. در حال حاضر ساختمان امامزاده دو ایوان دارد که یک ایوان در ضلع شمالی و دیگری در ضلع جنوبی خودنمایی میکنند. اتاق مقبره پلان چهارضلعی دارد و مزین به آینهکاری است. که به هشت ضلعی و بعد به دایره تبدیل شده و به گنبد منتهی میشود. سقف امامزاده بهدلیل بارشهای شدید نیمه دوم سال، شیروانی دارد. این اثر تاریخی در سال ۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
اینجا اولین جایی است. که در مسیر تهران به سمت لواسان میبینید پس بهتر است. از فرصت است.فاده کنید و در این بین سری به گردنه قوچک بزنید. حتی اگر فرصتتان خیلی محدود است. و برای گشتوگذار در لواسان وقت ندارید، میتوانید برای خوردن وعده ناهار روی پارک جنگلی قوچک حساب کنید و چندساعتی را مهمان طبیعت این پارک باشید.
آبشار پسچویک یا پسکوهک با ارتفاع ۵ متر، از معروفترین جاهای دیدنی افجه است. که در شمال شرق آن قرار دارد. طراوت و سرسبزی این منطقه و همچنین وجود درختان افرا، زیبایی فوقالعادهای به این آبشار بخشیدهاند. اگر به بالای آبشار بروید، چشمانداز زیبایی از دشت هویج پیش روی شما قرار میگیرد.
خشکبار ارگانیک منبع خوبی از پروتئین، فیبر، امگا و ، ویتامین E و انواع مواد معدنی هستند. البته این خواص در خشکبار غیرارگانیک نیز وجود دارند؛ خشکبار ارگانیک هیچ برتری به لحاظ محتوای غذایی نسبت به انواع ارگانیک ندارند. به دلیل اطلاع رسانی اشتباه و تبلیغات غیرمتعهدانهای که در زمینه مصرف خشکبار ارگانیک انجام میشود، برخی افراد تصور میکنند با مصرف خشکبار ارگانیک ویتامین بیشتری وارد بدن آنها میشود؛ که چنین موضوعی صحت ندارد. تولید خشکبار ارگانیک با ارزش غذایی بالاتر امکان پذیر است. اما نه به دلیل ارگانیک بودن آن، بلکه با است.فاده از روشهای کشاورزی پایدار و اصلاحات به روش سلکشن (انتخاب ارقام برتر به لحاظ موادغذایی در هر نسل و بذرگیری از آنها برای نسل بعد). بنابراین بهتر است. به تبلیغاتی که در این زمینه میشود توجه نکنید. البته نکاتی که در بخش پیشین و در توضیح سموم کشاورزی دادیم احتمالا دلیل کافی برای مصرف خشکبار ارگانیک باشد. مصرف خشکبار ارگانیک به طور غیر مستقیم بر سلامت شما موثر است.. برای مثال به مسئلهی آلرژیهایی که اخیرا به طرز قابل توجهی افزایش یافته است. توجه کردهاید؟ برخی افراد با مصرف بادام زمینی دچار حملات آلرژیک میشوند. دلیل افزایش این مشکلات در سالهای اخیر وجود مواد مصنوعی در خشکبار است.. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که با مصرف گردو یا بادام زمینی به شدت دچار مشکلات آلرژیک میشوید ممکن است. با مصرف خشکبار ارگانیک عوارض کمتری را تجربه کنید.
بدن کودکان نسبت به افراد بزرگسال در جذب و تجزیه مواد ضعیفتر عمل میکند. کودکان به دلیل اینکه در بازهی زمانی رشد قرار دارند به شدت نیازمند خشکبار ارگانیک و سالم هستند. انرژی بدن کودکان باید در خدمت رشد و نمو بخشهای مختلف بدن باشد. با مصرف خشکبار و به طور کلی مواد مصنوعی انرژی و توجه بدن به سمت رفع آسیبهای ناشی از تغذیه ناسالم خواهد رفت در مقابل مصرف خشکبار ارگانیک بخش زیادی از نیاز غذایی کودک شما را تامین خواهدکرد. البته خشکبار و به خصوص مغزها به دلیل محتوای بالای روغن و انرژیشان باید با احتیاط مصرف شوند و است.فاده بیش از حد آنها میتواند مشکلات پوستی و گوارشی به وجود آورد.
ضعف عمومی خانمها در دوران بارداری اتفاقی کاملا طبیعی است.. افزایش مصرف انرژی انسان در این دوران مشکلاتی مانند کمبود کلسیم، کمبود ویتامینD و کم خونی را به وجود میآورد. در این دوران مصرف خشکبار ارگانیک به مقدار زیادی به تکامل جنین کمک میکند. تشکیل اسکلت بندی، ماهیچهها و تقویت سیستم ایمنی مادر و جنین با مصرف خشکبار ارگانیک بهتر انجام میشود. میوههای خشکی مثل مویز ارگانیک و کشمش ارگانیک همانند آرامبخش عمل میکنند و به مادر توان مقابله با تنشهای روحی دوران بارداری را میدهند. البته در دوران بارداری به دلیل تغییر احوالات و تغییر سیستم عمومی بدن ممکن است. افراد دچار حساسیتهای غذایی، مشکلات گوارشی و دیابت شوند. بهتر است. پیش از شروع مصرف خشکبار ارگانیک با پزشک خود مشورت کنید تا در صورت نیاز آزمایشهای مربوطه انجام شود. اغلب افراد به دلیل تغییرات هورمونی و یا تغییرات فیزیکی درون حفرهی شکم به شدت کم اشتها میشوند.
قاووت در واقع یک خشکبار ارگانیک ترکیبی است.. دستور خاصی برای تهیه قاووت ارگانیک وجود ندارد؛ مغز، میوه، ادویه و به طور کلی تعدادی از خشکبار ارگانیک را به صورت پودر درآورده و گاهی با عسل یا خرما مصرف میکنند. در گذشته هر منطقه با توجه به اقلیم، تغذیه، بیماریهای رایج منطقه و سبک زندگی قاووت مختص خود را تولید میکرده است.. اغلب قاووتها انرژی زا هستند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. قاووت یک غذای کامل است. که برای افزایش توان افراد طی انجام کارهای روزانه مانند کشاورزی و کوهنوردی ابداع شد. قاووت از خشکبار ارگانیک بسیار مفید است. که میتواند شخصی سازی شود. برای مثال اگر فرد طبع سردی دارد و در زمستان بسیار مریض میشود یک قاووت با ترکیبی از زنجبیل، دارچین، کنجد و مغز پسته میتواند بسیار کمک کننده باشد.
محدودهی خشکبار ارگانیک بسیار گسترده تر از مغزها هستند. میوههای خشک نیز از جمله خشکبار محسوب میشوند. اما چرا میوهها را خشک میکنیم؟ طبیعتا در گذشته به دلیل اینکه کشاورزی به شکل امروز نبوده و در هر فصل انواع محدودی از میوهها در دسترس بودند. انسان برای دسترسی دائم به این منابع ارزشمند غذایی با تبدیل آنها به فرآوردههای مختلف در تمام فصول سال از خشکبار ارگانیک است.فاده میکرده. امروزه با وجود اینکه در تمام فصول به انواع میوه دسترسی داریم میوهها را خشک میکنیم چون: