دشت سیاه پالاس دارای طبیعت دست نخورده و فضایی پوشیده از گل های لاله سرخ و شقایق و زنبق وحشی و انواع گیاهان دارویی مانند خرگوشک، مریم گلی،شیرین بیان، قارچ کوهی، سبزی کوهی، و جانوران مختلف مانند گرگ، شغال، روباه، گربه وحشی، قوچ کوهی، مار، مارمولک، موش صحرایی و عقاب است..
البته جالب است. بدانید، روستاهایی نظیر جورد، مهرآباد، وسکاره، گلاهک، چناران، آردینه، نوده و یلقان دره و عباسآباد دارای دهیاری و شورا هستند و مابقی روستاها به دلیل ثابت نبودن جمعیت در فصول مختلف سال، فاقد شورا و دهیاری هستند.
بخش شمالی رودهن که با است.ان مازندران همجوار است.، منطقهای ییلاقی به حساب میآید و زمستانهای پربارشی را پشت سر میگذارد. به طور کلی رودهن منطقهای خوش آبوهوا محسوب میشود و هوای آن برخلاف شهر تهران در اغلب روزهای سال پاک و تمیز است..
برخی از فرآورده های گوشتی پخته نشده، مانند برگرهای گوشت گاو، حاوی دی اکسید گوگرد می باشند که اغلب به صورت متابولیسفیت سدیم اضافه می شوند. این افزودنی، (معمولا جهت محصولاتی که حداقل % غلات در محتوای خود می باشند، مورد است.فاده قرار گرفته می شود) به عنوان نگهدارنده ای موثر در برابر طیف وسیعی از مکانیسم های فساد پذیر، مورد است.فاده قرار گرفته می شود.
این مجموعه با بهره گیری از سالها تجربه و تلاش هدفمهند، در صنعت ماشین آلات بسته بندی، در حال حاضر به عنوان مقام اول کشور در زمینه تکنولوژی های مربوط به دستگاههای بسته بندی تری سیلر (سیل وکیوم) شناخته شده است.. همچنین با توجه به همین موضوع و به جهت سطح کیفیت بالا و طراحی ماشین آلات خود بر اساس آخرین فناوری های روز دنیا، از طرف نهادهای مربوطه کشور، به عنوان تنها شرکت دانش بنیان در این حوزه انتخاب شده و مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می باشیم.
کارخانجات پروتئینی و فرآوری گوشت، بخش مهم و وسیعی در بازار صنایع غذایی هستند و به دلیل ارتباط مستقیم با فرآوردههای دامی، طیور و دریایی نقش کلیدی را در سبد غذایی افراد جامعه ایفا میکنند. کفپوش کارخانجات فرآوری گوشت دام و مرغ باید با رعایت تمام است.انداردها و دستورالعملهای سازمان غذا و دارو کشور به صورت کاملاً بهداشتی طراحی، تولید و اجرا شوند.
در رابطه با اثرات احتمالی، در مورد هرگونه تغییر در فرمولاسیون محصولات، می بایست احتیاط های لازم را در نظر گرفت. گوشت پخته شده ساده و بدون مواد نگهدارنده اضافی، ممکن است. در معرض خطر رشد کلستریدیوم بوتولینیوم، که از دسته باکتری های بی هوازی می باشد، گردد که می تواند توسط روش اتمسفر اصلاح شده (MAP) و نگهداری در جای سرد آنرا کنترل کرد.
فرآورده های گوشتی، حاوی مقادیر قابل توجهی چربی اشباع نشده می باشند که در معرض خرابی توسط فساد اکسداتیو هستند، در نتیجه در خصوص رفع این این مشکل می توان براحتی توسط از بین بردن اکسیژن و است.فاده از روش اتمسفر اصلاح شده (MAP) مانع از این خرابی ها شد.