وی در این بازدید به اتفاق مدیریت شهرک صنعتی قرچک مهندس حامد افشارنادری از روند است.قرار و تولید چندین واحد صنعتی شهرک در زمینه تولید پارچه رمبلی (شرکت اویاز) و شرکت قهوه اخوان و شرکت بسته بندی محصولات غذایی افق دریا ثمین بازدید کرد
این بازدیدها با توجه به عملکرد هر بخش میتوانند به صورت روزانه، مانند کنترل کردن دمای داخل سردخانه، هفتگی مانند بررسی خروج آب کندانسشده از داخل سردخانه، ماهانه مانند کنترل تجهیزات جانبی و تمیزکردن تجهیزاتی مانند اواپراتور و کندانسور و سالیانه مانند کنترل کردن مبرد داخل سیستم باشد.
سردخانه صنعتی به مجموعه ی تاسیسات یک ساختمان گفته می شود که برای نگهداری موادی که امکان فاسد شدن را دارند مورد است.فاده قرار می گیرند در واقع تجهیزات این ساختمان ها باعث تولید هوای سرد شده و دمای آن محل را پایین می آورند تا از فاسد شدن و خراب شدن مواد جلوگیری کنند . این سردخانه ها به طور عادی از اتاقهای بسیار زیادی تشکیل می شوند که هر اتاق با توجه به نیاز سرما دریافت کرده و مواد غذایی به خصوصی در هر اتاق قابل نگهداری است. و بسته به شرایط از سیستم فریونی یا آمونیاکی بهره گیری می کنند .
بیشتر محصولات را نمیتوان در دمای پایین نگهداری کرد، چون باعث نابودشدن بافت فیزیکی و شیمیایی محصول میشود و به تدریج کیفیت کالا را پایین میآورد. بنابراین به سردخانههایی نیاز است. که دمای بالای صفر داشته باشند. معمولاً از سردخانههای صنعتی بالای صفر زمانی است.فاده میشود که محصول را برای مدت کوتاهی در سردخانه نگه میدارند. دمای نگهداری سردخانه صنعتی بالای صفر + تا + درجه سانتی گراد است..
سردخانه از نظر ساختار، همانند چیلر است. و بسیاری از اجزایی که در ساخت آن مورد است.فاده قرار می گیرند، همان اجزایی هستند که در ساخت چیلر هم مورد است.فاده قرار میگیرند. در ادامه به بررسی این قطعات و توضیح درباره عملکرد آنها پرداخته شده است..
ساندویچ پنل: این اجزا معمولا از سه لایه تشکیل می شوند. جنس لایههای خارجی ساندویچ پانل ها از فلز (معمولا از ورق گالوانیزه و ورق آلومینیوم) و لایه میانی که از جنس فوم پلی یورتان میباشد، که وظیفه عایق کردن سردخانه صنعتی را بر عهده دارد.