یکی دیگر از غذاهای سنتی و پرطرفدار شهرستان ورامین، اشکنه ورامینی است.. این غذای سنتی توسط مردم محلی برای روزهای سرد زمستان تهیه میشود. اشکنه ورامینی از مواد اصلی شامل پیاز، گوجه، سیبزمینی، شنبلیله و تخممرغ است.فاده میگردد.
ورامین یکی از شهرهای تاریخی است.ان تهران است.. این شهرستان در کیلومتری جنوب شرقی تهران قرار دارد و از سه شهر جوادآباد، قرچک و پیشوا تشکیل شده است.. کمتر گردشگری به ورامین به عنوان یک مقصد گردشگری فکر میکند اما باید گفت که این شهر جزو شهرهای تاریخی تهران محسوب می شود و میتواند مقصد مناسبی برای سفرهای یکروزه درون است.انی باشد. امروزه با هم گشتی کوتاه در این شهرستان خواهیم زد. با ما همراه باشید.
در صورتی که به ورامین سفر کردید پیشنهاد میکنیم حتما نان پنجرهای و نان کسمه ورامینی را خریداری کنید. یکی دیگر از سوغاتیهای ورامین، محصولات کشاورزی این شهرستان است.. از محبوبترین محصولات کشاورزی ورامین میتوان به خیار گلخانهای، گوجه فرنگی، ملون، خربزه، فلفل و بادمجان اشاره داشت.
به طور کلی در دستگاه های یخساز سیار، حدود % از هزینه ساخت مربوط به سیستم تبرید و حدود % نیز مربوط به بدنه دستگاه و قالب ها است.. در مورد کارخانه های یخ سازی ثابت، به دلیل نیاز به ساخت یک سازه برای نصب تجهیزات، سهم بدنه و قالب ها از کل هزینه ساخت کمی بیشتر خواهد بود.
در شرکت برودت کار اطلس ما فقط تجهیزات نمی فروشیم بلکه راهکار های سفارشی منطبق با نیاز به شما پیشنهاد می دهیم تا مشکل امروز شما را حل کرده و راهبری آینده سیستم را هم پشتیبانی کنیم. ما متوجه هستیم که هر طرح خاص است. و یک طراحی نمی تواند برای تمامی پروژه ها پاسخگو باشد. شرکت برودت کار اطلس با تکیه بر مهارت مهندسی و تجربه تیم خود پروژه یخسازی شما را با بالاترین راندمان و سود آوری طراحی می کند.
پس از آن میتوان به است.فاده از یخدانها که سازههایی نزدیک منابع طبیعی یخهای فصل زمستان بودند، اشاره کرد. از این سازهها برای نگهداری یخ و مواد غذایی در فصلهای گرم است.فاده میشد. روش کار به این صورت بود که در فصل زمستان، یخ و برف را از کوهها و یا رودخانههای یخزده به داخل یخدان میبردند و با است.فاده از کاه و خاک اره، عایق برای آن درست میکردند تا تبادل حرارتی با فضای بیرون نداشته باشند و در فصول گرم سال، از آن یخ و برفها است.فاده میکردند.
اگر یخ با است.فاده از آب آشامیدنی و برای کاربرد خوراکی تولید شده باشد، کاملا تمیز و بهداشتی بوده و حتی می توان برای مصرف روزانه هم از آن است.فاده کرد. ظرفیت دستگاه های یخ ساز متفاوت است. و می توانند دارای تا قالب (متحرک یا ثابت) باشند. بدیهی است. که هر چه ظرفیت دستگاه بیشتر باشد قیمت آن هم بیشتر می شود.
از دیرباز مردم با یخ و است.فاده از آن کاملا آشنا بوده اند با پیشرفت صنعت الخصوص صنعت سرمایش و ساخت اولین کارخانه یخسازی در سال دستگاه یخساز پا به عرصه وجود گذاشت با پیشرفت روزافزون یخسازی و فروش و تولید و مصرف یخ یکی از اقتصادی ترین تجارت جهان گردید. تاریخچه پیدایش یخساز یا همان دستگاه یخساز صنعتی بر می گردد به انسان های اولیه که برای حفظ مواد غذایی از چاه ها و غارهای زیر زمینی و چشمه ها است.فاده می کردند و همچنین آب انبارها که بعد از گذر از مراحل اولیه برای حفظ آب یخ مورد است.فاده قرار می گرفت و به این مکان ها به عنوان یخ ساز طبیعی می نگریستند و به آنها یخچال یا یخدان می گفتند.