عملکرد اصلی این ماده به عنوان پیشرو پروتئینهاست. اکثر پروتئینها تنها مقادیر کمی خرید گلایسین را در خود جای دادهاند، یک است.ثنا قابل توجه کلاژن است. که به دلیل نقش تکراری آن در تشکیل ساختار مارپیچ کلاژن در رابطه با هیدروکسی پرولین، حاوی حدود % خرید گلایسین است..
هنگامی که غذا به دلیل بیماری یا آسیب دیدگی فردی نمی تواند بلعیده شود، تغذیه داخل وریدی TPN (تغذیه کامل تزریقی) مورد نیاز است.. محصولات TPN معمولاً حاوی قندها، اسیدهای آمینه، لیپیدها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. گلیسین اغلب به عنوان یک ماده در فرمولاسیون محصولات TPN است.فاده می شود، زیرا نه تنها یک ماده اصلی تشکیل دهنده پروتئین های خاصی مانند کلاژن است.، بلکه یک پیش ساز در بسیاری از مسیرهای متابولیک است..
به دلیل طعم شیرینی که دارد (یک و نیم برابر شیرین تر از است..)، به عنوان چاشنی است.فاده می شود. از آن جایی که به طور طبیعی در میگو، خرچنگ و غیره وجود دارد، افزودنی مناسبی برای حفظ طعم طبیعی این غذاها پس از فرآوری است.. برای حفظ و بهبود طعم طبیعی غذاها، میتوان از گلایسین همراه با سدیم -ریبونوکلئوتید یا مونو سدیم ال-گلوتامات است.فاده کرد.
این ماده به عنوان یک لیگند بیتاب برای بسیاری از یونهای فلزی عمل میکند. یک مجموعه معمولی مس ( گلایسینات) یعنی Cu(HNCHCO) است. که هم در ایزومرهای سیس و هم در ایزومرهای ترانس وجود دارد. به عنوان یک مولکول دوتایی، گلایسین با بسیاری از معرفها واکنش نشان میدهد. اینها را میتوان به واکنشهای –N محور و کربوکسیلات مرکز طبقه بندی کرد.
لوبیا حاوی اسیدهای آمینه گلیسین، لیزین و پرولین است. و عدس لیزین تولید می کند. لوبیا و عدس همچنین حاوی مقادیر زیادی فیبر هستند که برای هضم سالم مهم است.. می توانید انواع لوبیا و عدس را با غلات، دانه ها، آجیل و/یا سایر پروتئین های گیاهی جفت کنید تا یک پروتئین کامل بسازید.