خوشبختانه در سالهای اخیر با نگاه ویژه شهرداری و دولت به این مناطق، بودجههای خوبی به آن اختصاص داده شد. با این کار، علاوه بر یک بازسازی گسترده در بافت این مناطق، امکانات بسیاری نیز در دسترس مردم ساکن در آن قرار گرفت که به راحتی، با امکانات سایر مناطق شهر برابری میکند. هر کدام از این مناطق شامل چند محله است. که از قدیمیترین محلات شهر تهران محسوب میشوند.
از محله های منطقه تهران که پیرامون یکی از امامزاده های مشهور تهران ایجاد شده و قدمتی بیش از ۵ سال را دارد. پیش از این که ساخت و ساز در این منطقه آغاز شود بیشتر تهرانی ها به منظور کشاورزی و اداره باغ ها به این منطقه مراجعه میکردند. امروز سه راه آذری نسبت به گذشته بسیار متفاوت شده و تهرانی ها آن را به عنوان یکی از مراکز خرید در جنوب شهر می شناسند که قیمت های بسیار خوبی را برای خریداران ارائه می دهد. از نکات منفی در مورد سه راه آذری بحث کم بودن امکاناتی مانند مدرسه های مناسب می باشد که چند وقت اخیر برای بسیاری از ساکنان این مشکل آفرین بوده است.
یاخچی آباد که یکی از محله های مشهور منطقه تهران می باشد امروزه بیشتر به دلیل مدرن سازی سریع که در آن آغاز شده است. شناخته می شود. این محله که در جنوب نازی آباد قرار گرفته از شمال به خیابان تولایی و از جنوب به بزرگراه آزادگان ختم می شود و بسیاری از افرادی که در آن زندگی می کنند آذری زبانانی هستند که از شهرهای شمال غربی کشور مهاجرت کرده و در آنجا سکونت گزیده اند. یاخچی در زبان آذری به معنی خوب و یا زیبا می باشد که به فضاهای سبز پیشین قرار گرفته در این منطقه اشاره دارد. از طرفی بسیاری از افراد عنوان میکنند اسم اصلی این منطقه یاغچیآباد می باشد به معنی منطقه ای که تحت تأثیر کارخانه روغن سازی نام گذاری شده است..
در سال گلیسیرین از واکنش ترنس است.ریفیکاسیون روغن تری گلیسیرید با اتانول، توسط روچیدر ( Rochieder ) به دست آمد. واکنش ترنس است.ریفیکاسیون روغن تری گلیسیرید با اتانول یا متانول در حضور کاتالیزورهای همگن یا ناهمگن اسیدی یا بازی از قبیل سدیم هیدروکسید، پتاسیم هیدروکسید، کلسیم اکسید، منیزیم اکسید، سولفوریک اسید، هیدروکلریک اسید، اکسید قلع و غیره منجر به تولید گلیسیرین میشود. مکانیسم واکنش در شکل نمایش داده شده است..
این ترکیب به دلیل وجود گروه های پلیول و توانایی بالای آن ها در تشکیل پیوند با مولکول های آب، به راحتی در آب حل می شود. اگر مشخصات آب و گلیسرول را بررسی کنید متوجه می شوید که چگالی گلیسیرین از آب بیشتر است.، درنتیجه بعد از افزودن گلیسیرین به آب ابتدا در آب ته نشین می شود ولی در اثر هم زدن محلول آبی یکنواختی حاصل می شود.
در غذاها و نوشیدنی ها، گلیسرول به عنوان یک روان کننده، حلال و شیرین کننده کاربرد دارد و به ماندگاری مواد غذایی کمک کند. همچنین به عنوان ماده ی افزودنی در غذاهای کم چرب تهیه شده (مثلا کلوچه ها) است.فاده می شود. گلیسرول و آب برای افزایش ماندگاری انواع خاصی از برگ های گیاهی مورد است.فاده قرار می گیرند. به عنوان یک جایگزین برای شکر، دارای انرژی در حدود کیلوکالری به ازای هر قاشق چای خوری (این میزان برای شکر حدود کیلو کالری است.) و شیرینی آن % شکر است.. به عنوان یک افزودنی غذایی، گلیسرول با نماد E شناخته می شود.
گلیسیرین یا گلیسرول، الکل سه عاملی است. که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل می شود و زیر مجموعه الکل های قندی محسوب می شود اما در حلال های آلی نظیر اتر، بنزن، کلروفرم و غیره نا محلول می باشد، گلیسرول شیرین، شفاف، بی بو، چسبناک، بی رنگ و ویسکوز است.، که در حضور گرما و مواد آبگیر، آب از دست می دهد و به آلدئید دود کننده بد بو تبدیل میگردد. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است.. گلیسرول گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب میباشد. گلیسیرین همان
انواع گیلیسیرین صنعتی شامل دو دسته می شود. گلیسیرین صنعتی درجه یک که رنگی شفاف داشته و از کیفیت بالاتری برخوردار است. و در صنعت رنگ و رزین به کار می رود، ولی گلیسیرین صنعتی درجه دو که از پسماند کارخانه های صابون سازی به دست می آید. مشخصات ظاهری این ماده کدر و کمی مایل به زرد است. و در ساخت ضد زنگ و رنگ های کدر بیشتر به کار می رود.