فراوری محصولات پروتئینی
گوشت مرغ حیاتی ترین بخش مصرفی مرغ در بازار است. می توان آن را به انواع فرآورده های گوشتی سنتی مانند سوسیس مرغ و غیره یا فرآورده های گوشتی جدید تبدیل کرد. هم چنین می توان آن را برای پختن غذاهای مختلف گوشتی خوشمزه استفاده کرد. در سالهای اخیر، صنعت فرآوری گوشت مرغ انواع جدیدی از محصولات را توسعه داده است که به طور قابل توجهی به افزایش تقاضای جهانی برای گوشت طیور کمک کرده است. در ادامه چندین نوع رایج از گوشت مرغ فرآوری شده وجود دارد که مورد علاقه مردم در رژیم غذایی روزانه است.
گردو
حجت الله شهبازی با بیان اینکه در ایران گردو سومین محصول خشکباری به لحاظ سطح زیر کشت و تولید است و بعد از پسته و بادام رتبه سوم را به خود اختصاص داده، گفت: گردو در استان همدان دومین محصول باغی بعد از انگور است اما به لحاظ سطح و تولید چهارمین محصول بعد از انگور، سیب و هلو به شمار میرود.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
برای اطلاع از قیمت دستگاه یخ ساز پولکی باید عوامل زیادی را در نظر بگیرید. مهمترین مورد در تعیین قیمت نهایی این دستگاه قطعات و تجهیزات آن است زیرا دستگاه یخساز پولکی از قسمتهای مختلفی تشکیل شده است که این قسمتها به راحتی میتوانند باعث تفاوت قیمت نهایی یخساز شوند. از پمپ و کمپرسور دستگاه گرفته تا کندانسور و نوع خنک سازی و از همه مهمتر درام فریزر یخساز.
بسته بندی مواد غذایی
در برخی از فروشگاه ها، همزمان علاوه بر مواد غذایی نظیر سبزیجات (که برگهای آن می تواند به شدت آلوده باشد)، سایر مواد غذایی مانند گوشت، مرغ و ماهی(که به شدت فساد پذیر هستند) نیز به فروش می رسد، لذا در چنین فروشگاه هایی بسته بندی مواد غذایی سریع فاسد شدنی (نظیر گوشت، مرغ و ماهی) از آلودگی این مواد جلوگیری می نماید.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
در گام سوم تازه به خرید لوازم آشپزخانه صنعتی میرسد. برای مشاوره در زمینه راه اندازی رستوران کافی است درخواست خود را از طریق فرم صفحه اول برای ما ارسال کنید. همچنین میتوانید از طریق شمارههای تماس زیر بهصورت مستقیم با کارشناسان ما تماس بگیرید.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
هودهای دریافت کننده که به آنها متحرک و یا مکنده نیز گفته می شود، نوعی از هودهای غیر محصور می باشند که دارای چند مزیت چشمگیر هستند. اگر آلاینده در جهت مطلوب و مورد نظر رها شود، هود دریافت کننده می تواند خیلی راحت آن را دریافت کند و گیر اندازد. این نوع با مکیدن هوای اطراف خود، آلاینده را به سمت هود هدایت می کند و باعث می شود وارد هود شود. یک هود دریافت کننده می تواند به گونه ای طراحی شود که فرایند کنترل فرار آلاینده ها را به طور کامل مدیریت کند و در عین حال در کار اپراتور و یا آشپز هیچ دخالتی صورت نگیرد.
فراوری محصولات کشاورزی
مقدمه : طرحی که برای ارائه تهیه شده در رابطه با یک مغازه لوازم التحریر میباشد که مالکیت آن شخصی میباشد ودر متراژی حدود متر دایر میباشد مکان این مغازه واقع در رجائی شهر کرج می باشدکه با توجه به بافت جمعیتی از روند رو به رشدی در رابطه با کسب درآمد برخوردار است خدماتی که این مغازه ارائه میکند شامل فروش انواع لوازم التحریر اداری مهندسی، طراحی، گرافیک فانتزی فروش انواع کتاب ...
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
یخساز NTF ایتالیا از یک عدد کمپرسور ساخته شده است که عملیات انتقال گاز مبرد را بر عهده دارد. همچنین دارای یک کندانسور نیز میباشد که این کندانسور، گاز مبرد موجود در سیستم تبرید را که تبدیل به گاز داغ شده است، تبدیل به مایع نموده و در واقع عملیات خنک سازی را انجام میدهد.
فراوری محصولات پروتئینی
این نشریه ی دارای دسترسی باز، تحت قوانین گواهینامه بینالمللی Creative Commons Attribution . International License منتشر میشود که اجازه اشتراک (تکثیر و بازآرایی محتوا به هر شکل) و انطباق (بازترکیب، تغییر شکل و بازسازی بر اساس محتوا) را میدهد.
بادام
بادام های خرد شده از طریق آسیاب کردن بادام برای به دست آوردن پودر نرم تهیه می شوند. بادام های خرد شده ممکن است برای تهیه مارزیپن، به عنوان یک ماده افزودنی به مخلوطهای کیک و در تهیه حریره بادام به کار روند. خلال های بادام معمولا از بادامهای کالیفرنیا تهیه می شوند به این ترتیب که اندکی طعم مخلوط به آنها می دهند. افزودن کمی بادام تلخ خرد شده به مخلوط باعث افزایش طعم میشود.
گردو
کارشناس مسئول توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: یکی از مقوله هایی که در بحث صادرات عنوان میشود رقابت محصول در کشورهای دیگر است به طوری که هر چه محصول از لحاظ کیفیت و کمیت رقابتی تر باشد صادرات بهتر خواهد بود.
بادام
باید خاطر نشان شود که چنین لعا های روکش دهنده را ممکن نیست بتوان به عنوان مارزیپن تلقی نمود. معمولا به این لعابها، مارزی پن اطلاق می شود. قبل از استفاده از این محصولات، جدا کردن تلخی این هسته ها امری ضروری است. طعم پرسی پنبه خوشایندی طعم خوش مارزیپن نیست و تنها باید جایی از آن استفاده کرد که قیمت، ملاک عمل است. محصولات نانوایی تولید شده از لعاب ماکارون حاوی هسته های زردآلو، قابلیت پذیرش بیشتری دارند.
بسته بندی مواد غذایی
نوعی از سینی که دارای سطحی صاف با لبههای برجسته است، به منظور نگهداشتن محصول کاربرد دارد. سینیها از مواد مختلفی مانند مقوا ساخته شدهاند. گوشتها، دانههای گیاهی و نوشیدنیها را درون آن میگذارند تا به راحتی حمل شوند.
بسته بندی مواد غذایی
اغلب مواد فوق سال هاست که استفاده می شوند و در این مدت مشکل عمده در بسته بندی مواد غذایی بوجود نیاوردند . روش قدیمی حمل چای در صندوق های چوبی دیگر مورد استفاده نیست و در مقابل استفاده از سرامیک لعابدار نسبت به ظروف فلزی مانند سرب و کادمیوم باعث کاهش آلودگی می گردد . از طرف دیگر پلاستیک ها که امتیازات زیادی به عنوان مواد جدید بسته بندی دارند مواد غذا یی را در تماس با گستره وسیعی از مواد مختلف شیمیایی قرار دهند که قبلا تجربه نشده بودند . این مسئله از این جهت بیشتر مورد توجه قرار گرفته است که مواد بسته بندی به مدت زیادی در مجاورت موادغذایی قرار می گیرند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
البته در ایران این نوع یخ ساز چون وارداتی است، قیمت آن براساس تعرفه واردات محاسبه میشود و قیمت بالاتری نسبت به دیگر دستگاههای یخساز دارد. قیمت نهایی یخساز صنعتی وارداتی به برند آن نیز بستگی دارد که تولید کدام شرکت باشد.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
در واقع همه یخچال های صنعتی به نوعی ایستاده محسوب می شوند و ما در اینجا در مورد استراکچر یخچال صنعتی ایستاده توضیحاتی خواهیم داد که به بقیه یخچال های صنعتی نیز قابل تعمیم است. یخچال صنعتی ایستاده خود نیز دارای نوع تک درب و دو درب می باشد.
بادام
به خاطر منابع فراوان و شرایط آب و هوایی و اقلیمی کاملا متفاوت ایران، بیشتر افراد به دنبال راهاندازی پروژه تجاری بادام هستند، البته نباید نیاز بازار داخلی به میوه بادام را نیز فراموش کنیم. میوه بادام و فرآوردههای آن برای ایرانیان بسیار کارآمد است و به همین دلیل بسیاری از شرکتهای صادراتی، به دنبال صادرات آن به بازار برون مرزی و به کشورهای اطراف هستند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
محفظه هود وظیفه نگهداری و انبارش محصولات حاصل از آشپزی را دارد. محصولات حاصل از آشپزی شامل گازهای ناشی از احتراق، بخار، ذرات چربی روغن، بو، دود و در محفظه هود جمع می شود تا به وسیله سانتریفیوژ از محیط آشپزخانه خارج شود.
بادام
خلال بادام در نوعی از دستگاه های برش تهیه می شوند که به طور خاصی طراحی شده اند. پس از اینکه بادام ها از طریق به کار بردن حرارت ملایمی شکل داده شدند، معمولا به ضخامت mm /- برش داده می شوند و سپس از غربال گذرانده می شوند تا تنها خلاله ی کامل بادام برجا بماند.
فراوری محصولات کشاورزی
تاریخچه و اهمیت موضوع بشر در هر مرحله از زندگی خود نیاز به تغذیه دارد. در زمان های اولیه انسان ها مواد اولیه را اکثرا به صورت خام استفاده می کردند. در دوره های بعد با پیشرفت تکنولوژی تغذیه انسان دچار تغییر و تحول شد . امروزه نیز با صنعتی شدن اکثر کشور ها و کمبود وقت به دلیل شاغل بودن افراد ترجیح می دهند از روشی استفاده کنند که در حداقل زمان نیاز تغذیه خویش را تامین نمایند . در ...