تهران به دلیل داشتن آبوهوای مناسب و فراوانی آب، معمولاً منطقهٔ سرسبزی بوده و در منابع جغرافیایی قدیم از درختان انبوه و باغهای تهران یاد شدهاست. با وجود پیشینهٔ طولانی و تاریخی باغداری در تهران، نخستین باغهای معروف تهران، در
رشتهکوه البرز به قسمت شرقی، مرکزی و غربی تقسیم میشود. است.ان تهران در بخش مرکزی این رشتهکوه جای دارد. بخش مرکزی رشتهکوه البرز به قسمت شمالی، میانی و جنوبی تقسیم میشود. بخش محدودی از این ارتفاعات در است.ان تهران و مابقی در است.ان مازندران واقع شدهاست.
مجموعه شهرداری تهران برای پیشبردن ماموریتها و وظایف محوله علاوه بر هشت معاونت بالغ شصت سازمان، شرکت، مرکز و ستاد در زیر مجموعه خود دارد در این بخش مروری اجمالی بر برخی از مهمترین شرکتهای مدیریت شهری تهران خواهیم داشت.
بادام ارگانیک در سالهای اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است.. بادام درختی حاوی پروتئین کمی کمتر از بادام زمینی است.، اما آن را با سایر مواد مغذی جبران میکند. بادام میان وعده مناسبی برای افرادی است. که به دنبال جایگزینی سالم و غنی از پروتئین برای چیپس و پفک هستند. بیشتر چربیهای موجود در بادام، چربیهای تک غیراشباع هستند. علاوه بر این بادام ارگانیک سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مانند: کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم است..
آجیل ارگانیک اثرات چشمگیری بر سطح کلسترول و تری گلیسیرید دارد. نشان داده شده است. که پسته ارگانیک، تری گلیسیرید را در افراد چاق و مبتلایان به دیابت کاهش میدهد. قدرت کاهش کلسترول آجیل عمدتا به دلیل محتوای بالای اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیر اشباع میباشد.
آنتوسیانینهای موجود در توت سفید خشک ارگانیک از تجمع چربی جلوگیری میکند و باعث پاکسازی چربی از کبد میشود. محققان به این نتیجه رسیدند که آنتوسیانین موجود در این میوه به طور فعالی از بیماری کبد چرب غیر الکلی جلوگیری میکند. توت سفید حاوی ترکیباتی است. که فعالیت ماکروفاژها (گلبولهای سفید خون) را افزایش میدهد و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
در کشت ارگانیک از روشهای خاصی برای کنترل آفات و تقویت گیاهان است.فاده میشود. در این روش از کشاورزی که به کشاورزی ارگانیک معروف است.، است.فاده از مواد شیمیایی یعنی کودهای شیمیایی و سموم شیمیایی برای تقویت و کنترل آفات ممنوع است.. در نتیجه گیاهان بدون سم پاشی رشد میکنند و باقی مانده سموم در این محصولات وجود ندارد و از این نظر کاملا سالم هستند.
آجیلها به دلیل طعم عالی و مصرف آسان، مورد توجه بسیاری از افراد هستند، اما طعم آنها تنها چیزی نیست که آجیل و مغزها را محبوب میکند. دانشمندان مدتهاست که به فواید مصرف آجیلها برای سلامتی پی بردهاند. انواع مختلفی از آجیل وجود دارد. آجیل مخلوط خام معمولا شامل بادام، پسته، بادام هندی، گردو، فندق و است. که تقریبا در هر مغازهای یافت میشوند. اما آجیل ارگانیک و خشکبار ارگانیک به دلیل داشتن تفاوتهایی با آجیل های معمولی در هر مغازه ای به سادگی یافت نمیشوند. اگر به دنبال خرید آجیل و خشکبار ارگانیک هستید، این صفحه از فروشگاه