یکی از محله های قدیم تهران که سالها پیش همانند سه راه آذری به عنوان باغات و بخش کشاورزی در جنوب تهران شناخته می شد ولی امروزه با تغییر نام به ابوذر سالها است. کاربرد مسکونی دارد و یکی از مناطق بسیار مذهبی تهران قلمداد می شود. دلیل نامگذاری این محله به عنوان فلاح تحت تاثیر موسس این منطقه یعنی آقای داوود فلاح بوده که این داستان به دهه هجری شمسی باز می گردد. برخلاف باور بسیاری از تهرانیها محله فلاح در منطقه قرار گرفته و بخشی از منطقه نمی باشد!
این منطقه از مناطق جنوب شرقی تهران است. که در توسط کوه های جنوب شرقی احاطه شده و تنها راه ارتباطی این محله با تهران از راه غرب است. .منطقه از قدمت بالایی هم برخوردار است. که در مطلب اختصاصی این منطقه به آن پرداخته ایم . محله های منطقه تهران عبارتند از :
همانطور که در ابتدای مقاله نیز اشاره کردیم، هر کسی میتواند تعریف متفاوتی از یک محله خوب داشته باشد. برای یک عده، محله خوب یعنی جایی که آب و هوای خوبی دارد. عدهای دیگر محلهای را خوب میدانند که امکانات بیشتری داشته و توسعه یافتهتر باشد. برخی از مردم، فرهنگ ساکنین را مدنظر قرار داده و ترجیح میدهند در جایی زندگی کنند که به قول خودشان، ساکنین با فرهنگتری داشته باشد. برای برخی نیز سرسبزی، زیبایی یا لاکچری بودن، ملاک انتخاب است..
ادامه کار را به وزن چکش واگذار کنید زیرا بیشتر کار را در ابتدای مرحله چکش زدن انجام دادهاید. چکش را با فشار بالا به میخ نزنید فقط کافی است. چکش را به سمت سر میخ هدایت کنید و اجازه دهید نیروی حرکتی و جاذبه در ادامه کمک تان کند. چکش را کنترل کنید اما نه با محکم دست گرفتن آن.
پتک دوسرتخت که به آن چکش پتکی هم میگویند معمولاً در بنایی برای کوبیدن میخ یا مغار به کار برده میشود. از این چکش میتوان به عنوان پتکی کوچک برای شکستن و تخریب است.فاده کرد و معمولاً در ساختوساز ساختمان به چشم میخورد. وزن این چکش بین گرم الی . کیلوگرم است. و دارای دستهی چوبی یا فلزی با روکش پلاستیک با ضخامت زیاد است..
تاریخچه چکش به دو میلیون و ششصد سال پیش از دوران مسیحیت یعنی عصر حجر باز میگردد. چکش در این عصر از جنس سنگ و در شکلهای مختلف بوده که برای شکستن چوب یا است.خوان به کار برده میشده. امروزه چکش در سایزها و شکلهای مختلف تولید میشود و کاربردهای مختلفی دارد. در ادامه با نوع از پرکاربردترین چکشها آشنا میشویم.
مطمئن شوید که دسته را از نزدیک انتهای آن در دست گرفتهاید؛ زیرا با این نحوه دست گرفتن نیروی بیشتری خواهید داشت و تعادل ابزار بهتر حفظ میشود. با این روش دست گرفتن چکش احساسی که برای اولین بار چکش دست گرفتید نخواهید داشت مخصوصاً اگر نجار خودآموزی باشید که دسته چکش را از بالا دست میگیرید. اما باید یاد بگیرید که برای دست گرفتن چکش از کل دستتان است.فاده کنید. در نتیجه هنگام کوبیدن منجر به خم شدن میخها نمیشوید؛ زیرا زاویه ضربه چکش بیشتر در موازات بدنه میخ خواهد بود در حالی که اگر دسته چکش را از بالا بگیرید ضربهها را از زاویه پایین به میخ وارد میکنید.
سر این چکش همان طور که از نام آن مشخص است. گرد است.. چکش سر گرد برای خم کردن و شکل دادن به فلز و بستن پرچ است.فاده میشود. دسته چکش سرگرد میتواند هم چوبی باشد هم فلزی. در حالی که سر آن معمولاً از جنس فولاد آلیاژی یا فولاد کربنی است..