علاوه بر این، اماکن مذهبی و آرامگاههای معروف دیگری نیز در شهر ری وجود دارد که از جمله آنها میتوان به آرامگاه ابن بابویه، آرامگاه بی بی زبیده، آرامگاه بی بی شهربانو، آرامگاه امام زاده عبدالله، آرامگاه امام زاده حمزه، آرامگاه جوانمرد قصاب، آرامگاه امام زاده ابوالحسن، آرامگاه امام زاده طاهر، آرامگاه امام زاده هادی، مسجد فیروزآبادی، مسجد افضلیه، آرامگاه جلال آل احمد، آرامگاه علامه علی اکبر دهخدا، آرامگاه غلامرضا تختی، آرامگاه میرزاده عشقی و اشاره کرد.
شهرری تنها منطقه باستانی است.ان تهران است. که دارای ثار تاریخی بسیار زیادی است. که به قطب توسعه تورسیم مذهبی تهران تبدیل شده است..جاذبه های تاریخی این شهر دارای قدمت بسیار زیادی هستند مانند باروی برین که به سده های پیش از میلاد تعلق دارد. برخی از آثار مهم و تاریخی شهرری اعم از:
شهرری جنوبیترین منطقهی تهران محسوب میشود که از آب و هوای معتدل و خشک برخوردار است.. دمای هوا در شهرری در گرمترین روز سال به درجه سانتی گراد، و در سردترین روز زمستان به - درجه سانتی گراد میرسد. میزان بارشهای سالیانه در این منطقه به طور میانگین عدد میلیمتر را نشان میدهد. شهرری از لحاظ وسعت رتبهی چهارم از میان شهر است.ان تهران را به خود اختصاص داده است.. میزان ترافیک شهرری در مقایسه با سایر مناطق تهران از وضعیت بهتری برخوردار است. و با رویکرد جدید شهرداری منطقهی بهبود پیدا کرده است..
پرتقال ، لیمو ، گریپ فروت و سایر میوه هایی که در گروه مرکبات قرار می گیرند ، به عنوان منابع مشترک شناخته شده ای شناخته می شوند که باعث واکنش های آلرژیک می شوند. مواد شیمیایی موجود در مرکبات ممکن است. علائم اگزما را افزایش دهد ، بنابراین بهتر است. در صورت ابتلا به اگزما از است.فاده از آنها اجتناب کنید.
آب لیمو در حالت طبیعی خود اسیدی است. و PH آن در حدود است. ، اما به محض متابولیزه شدن ، قلیایی می شود و PH آن بسیار بالاتر از است.. بنابراین ، در خارج از بدن ، هر کسی می تواند ببیند که آب لیمو بسیار اسیدی است.. با این حال ، ثابت شد که اثر آن به محض هضم شدن ،
اسید خوراکی و جوش شیرین هر دو ماده شیمیایی رایج خانگی هستند. سیتریک اسید به طور طبیعی در لیمو و سایر میوه ها وجود دارد و به غذاهایی مانند آب نبات اضافه می شود تا طعم ترشی به آنها ببخشد. جوش شیرین در تمیز کردن ، معطر کردن و پخت و پز است.فاده می شود.
داستان اسید سیتریک در سال با کار کارل ویلهم شیل شروع شد. وی از آب لیمو کلسیم سیترات را به دست آورد و با افزودن اسید سولفوریک به آن به سیتریک اسید مایع رسید. در سال نیز آدامز و گریموکس موفق شدند اسید را به روش سنتزی از گلیسرول تولید نمایند.
اسید سیتریک در دو گرید خوراکی و صنعتی تولید می شود که در دو نوع خشک ( انهیدروز ) آبدار ( منوهیدرات ) شناخته شده. اسید سیتریک به علت خاصیت نگهدارندگی و طعم ترشی که دارد تقریبا درصد از تولیدت جهانی این محصول در صنایع غذایی مصرف می شود. بخصوص برای ایجاد طعم دلچسب در انواع نوشیدنی، و همچنین برای افزایش طول ماندگاری محصولات غذایی کنسروی مورد است.فاده قرار می گیرد.