محله های شرق تهران وسعت بسیار زیادی را از پایتخت در بر گرفته اند. همانطور که در مطالب بالا اشاره کردیم، شهر تهران، شهری پهناور و وسیعی می باشد که مناطق بسیار زیادی را در درون خود جای داده است.. محله های شرق تهران از جمله جاهایی است. که با شناخت با آن ها می توانید با بهترین و خوش آب و هوا ترین مناطق پایتخت آشنا شده و از آن ها دیدن کنید. در مطلب زیر، همه چیز را درباره محله های شرق تهران و همچنین معرفی تمامی آن ها پرداخته ایم. برای آشنایی بیشتر ادامه مطلب را مطالعه کنید.
بسیاری از تهرانی ها بر این باور هستند سکونت مدرن در شرق تهران به سال و زبانی که ارباب هرمز تهرانپارس را خریداری کرد باز می گردد. با این وجود تحقیقات صورت گرفته در عرصه شهرنشینی تهران نشان می دهد اولین نشانه از شهرنشینی مدرن در شرق تهران به زمان ناصرالدین شاه قاجار باز میگردد. در دوران پادشاهی قاجاریه بخش عمدهای از شرق تهران به کشاورزی و باغداری اختصاص داشت که در آن خانه های ویلایی برای گذراندن آخر هفته و تعطیلات احداث شده بودند.
محله های شرق تهران به ویژه محله هایی که در منطقه قرار دارند، دارای مزایای بسیار زیادی می باشند. ااز جمله مزایای محله های شرق تهران واقع در منطقه این است. که در بیشتر روز های سال، آب و هوای بسیار خوب و پاکیزه ای در این منطقه به ویژه در محله های شرق تهران قرار دارد. علاوه بر این، متروی تهران در منطقه نیز وجود داشته و در نتیجه دسترسی به مناطق مختلف آن را برای عموم مردم راحت تر کرده است.. همچنین، خطوط بی آر تی تا پایانه شرق تهران ادامه داشته و همچنین خطوط اتوبوس رانی نیز در تمامی محله های این منطقه قرار دارد.
الیاف کتان از ساقه گیاه بدست میآیند، این گیاه در مناطقی با آب و هواي معتدل رشد میکند. هر چقدر ساقههای فرعی گیاه بالاتر از ساقه اصلی قرار گیرد نوع نژاد کتان مرغوبتر است.. برای تهیه الیاف کتان بایستی آن را قبل از اینکه تخم گیاه برسد، برداشت کرد. زمان برداشت محصول در کیفیت الیاف بسیار مؤثر است. اگر محصول زودتر از موعد برداشت شود الیاف به دست آمده بسیار ظریف و با است.حکام کم خواهد بود ولی اگر دیرتر برداشت شود الیاف ضخیم و شکننده خواهند بود. شکل زیر الیاف و نخ کتان را نشان میدهد. طول الیاف کتان بین تا سانتیمتر متغیر است.. رنگ الیاف کتان به نحوه عملآوری الیاف ارتباط دارد و به رنگ هاي سفید، زرد، سبز و قهوهای دیده میشود. است.حکام الیاف کتان تقریباً دو برابر الیاف پنبه است. و در هنگام خیس شدن است.حکامش افزایش پیدا میکند. اما این الیاف، از پنبه زبرتر و خشن تر است.. سطح الیاف کتان حاوی مادهای مومی است. که باعث میشود از پنبه درخشانتر باشد این ماده در اثر سفیدگری و شست وشوی زیاد از بین می رود. الیاف کتان همانند پنبه به خوبی حرارت و گرما را تحمل می کنند و عایق آن میباشند و علیرغم اینکه نور خورشید را نیز به خوبی تحمل میکند اما در طولانی مدت است.حکامش کاهش مییابد.
الیاف پلی نوزیك نیز یك لیف سلولزي محسوب میشود. این لیف خواص بسیار بهتری از ویسکوز دارد. بالاتر بودن است.حکام این لیف در حالت خشك و مرطوب باعث شده است. که نام ویسکوز تقویت شده نیز به این لیف بدهند. این الیاف به مصارف پارچههای کشباف از قبیل بلوز، ژاکت و پارچههای رو مبلی و پرده میرسد.
الیاف رشته های نازک و بلندی هستند که از است.حکام و انعطاف پذیری کافی برای تولید نخ و پارچه برخوردار باشند. الیاف از مواد پلیمری (مولکولهای بسیار بزرگی) تشکیل میشوند که از به هم پیوستن مولکولهای کوچكتری به نام منومر ساخته می شوند. مواد پلیمري مناسب الیاف به صورت طبیعي وجود دارد ولي مي توان آن را به صورت مصنوعي نیز تولید کرد. به عنوان مثال سلولز یك پلیمر طبیعي و پلي است.ر یك پلیمر مصنوعي پرکاربرد است.. دانستن خواص الیاف براي انجام عملیات در صنایع نساجی اهمیت زیادی دارد، یکي از این خصوصیات مهم، طول میباشد. طول الیاف در انتخاب نوع ریسندگی اهمیت ویژهای دارد، به همین دلیل الیاف را براساس طولشان به دو دسته تقسیم بندی میکنند:
الیاف شیشه از گروه الیاف بازیافته معدنی میباشد. این الیاف که به فایبر گلاس (Glass Fiber) نیز شهرت دارد و از مخلوط سنگ سیلیکات، سنگ آهك، کربنات سدیم و بوراکس به دست میآید؛ پس از حرارت دادن و ذوب کردن و انجام عمل رشته سازی، الیاف نازک و شکننده آن تولید میشود. پشم شیشه نام دیگر این الیاف است.. از این الیاف براي عایق بندی ساختمان و لولههای انتقال بخار است.فاده میشود.
الیاف مواد اولیه کالای نساجی است.. بسیاری از خواص نهایی منسوجات به مشخصات فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی این ماده اولیه بستگی دارد. در یک تقسیم بندی کلی الیاف در دو دسته طبیعی و مصنوعی قرار می گیرند. اندازه گیری و تعیین مشخصاتی از الیاف مانند طول و توزیع طول، قطر، موج لیف، ظرافت، تنش مخصوص، ازدیاد طول تا پارگی الیاف و در پیش بینی رفتار نهایی منسوج بسته به مورد مصرف آن ضروری به نظر می رسد.