اگر مایل هستید تا دیگ بخار صنعتی شما دارای طول عمر بسیار بالا و کمترین خطای ممکن در خروجی باشد کافی است. به تله های موجود در رادیاتورها توجه کنید این رادیاتور حداقل دارای سال عمر مفید هستند که با نگهداری صحیح این رقم می تواند بیشتر هم گردد و دیگ بخار شما با قدرت و کارآیی بسیار بالا کار کند، کافیست به صورت دوره ای عملکرد دیگ بخار و سطح آب آن را بررسی کنید و از دریچه های تخلیه فشار اصلی اطمینان پیدا کنید. شما می توانید به صورت سالیانه از تکنیسین های این کار برای بررسی دقیق تر کمک بگیرید آن ها راهنمایی های کافی را مبذول خواهند نمود.
همانند آنچه در شکل زیر مشاهده می شود نوع اصلی درام دیگ واترتیوب، به صورت شیب دار می باشد که همانطور قبلا گفته شد، بر اساس قانون ترموسیفون عمل می نماید. آب تغذیه به درام طولی قرار گرفته در بالا وارد شده و به سمت پایین سرازیر می شود. با حرارت دیدن آب دمای آن افزایش یافته و چگالی آن کاهش می یابد. این اختلاف چگالی باعث جریان طبیعی به سمت بالا شده و جریان مجددا به درام بالایی وارد شده و ذرات بخار به سطح آب رفته و بدین صورت بخار تولید می شود. ظرفیت این بویلرها معمولا از / تا تن در ساعت می باشد.
در این مقاله با دیگ بخار و انواع آن شامل دیگ های بخار فایر تیوب (Fire Tube) و واتر تیوب (Water Tube) ، دیگ های بخار عمودی و افقی، دیگ های بخار عقب خشک (Dry Back) و عقب تر (Wet Back)، دیگ های بخار دو پاس، کوره برگشتی، سه پاس و چهار پاس آشنا خواهید شد.
دیگ بخار صنعتی در صنایع پتروشیمی و نفتی، کارخانه جات، صنایع نظامی، فضایی، تولید و پرورش قارچ، دامداری ها، کشتی رانی، ساخت یونولیت و حتی شستشوی ماشین ها به کار گرفته می شود. دیگ بخار صنعتی به کار گرفته شده برای شستشوی ماشین ها خصوصا موتور شویی ماشین از طریق دستگاه کارواش بخار صورت می گیرد. برای اطلاع از قیمت و نحوه است.فاده از کارواش بخار می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
بطور کلی این دیگ از دو درام در بالا و پایین تشکیل شده است.. آب در درام پایین گرما گرفته و بخار تولید شده بوسیله ی جابجایی طبیعی به سمت درام بالایی حرکت می کند. در درام بالایی بخار از آب جدا شده و روی سطح آب قرار می گیرد. آب سرد تزریقی به دارم بالایی بدلیل چگالی بالاتر در قسمت زیرین قرار گرفته و آب گرمتر را در رایزر به صورت طبیعی به سمت بالا هدایت می کند. رفته رفته بخار بیشتری تولید شده و فشار در این سیستم بسته افزایش یافته و اختلاف بین چگالی آب و بخار اشباع کاهش می یابد تا جایی که این جریان طبیعی متوقف شود. در صورتی که بخار از دیگ خارج گردد، فشار درون سیستم افت کرده و جریان طبیعی آب تسریع می یابد. به منظورحفظ دبی خروجی بخار در دیگ های با فشار بالاتر، باید فاصله ی درام پایین و درام بخار افزایش یابد و یا سیرکولاسیون اجباری به کار گرفته شود.