همانطور که می دانید گوجهفرنگی یکی از مهمترین محصولات کشاورزی شهرستان ورامین است.. از این رو یکی از غذاهای محبوب ورامین، آش گوجه ورامینی محسوب میشود. این آش از گوجه فرنگی تازه، بلغور گندم و جو، حبوبات، سبزی آش تهیه میشود.
برج علاءالدوله یا برج آرامگاه علاءالدین به سیدفخرالدین حسن علاءالدوله (سلطان علاءالدین خوارزم شاه) تعلق دارد که گفته میشود در منطقه نفوذ زیادی داشته است. و بر این منطقه حکومت میکرد. این برج تاریخی در سال ۵ هجری شمسی احداث شده است.. طراحی این برج ترکیبی از معماری زمان مغول، دوره آق قویوتلو و قره قزیونلو است.. این برج با ارتفاع حدود متر، در نزدیکی شمال مسجد جامع ورامین قرار دارد و از دو قسمت اصلی تشکیل شده است.. قسمت اول با بدنهای مدور به ارتفاع متر که بخش اصلی بنا را تشکیل میدهد و قسمت دوم که شامل گنبدی مخروطی شکل و بزرگ به ارتفاع ۵ متر است. و روی قسمت اول قرار دارد. کتیبهای در محل اتصال بخش است.وانهای و بخش مخروطی برج وجود داشت که متاسفانه بخشی از آن از بین رفته است. و قابل خواندن نیست. این کتیبه مربوط به اواخر قرن هفت هجری است.. برج علاءالدوله به گورهای سلطنتی شباهت دارد و جز بناهای مذهبی شمرده نمیشود. اجساد در این بناها در سرداب نگهداری میشدند. مردم ورامین این برج را متعلق به رهگذری میدانند که در اوایل قرن حاضر بعد از فوت در این محل دفن شده است..
پس از چهار ساعت راهپیمایی و پایمال کردن محصول مزارع و شنیدن ناملایمات از زارعین، بام مخروطی شکل و گنبد مینائی مسجدی که در میان مزارع سر برآورده بود از دور پدیدار گردید، اینجا دهکده ورامین است. کمی بعد به آنجا رسیده و در میان باغها که دیوارهای گلی داشتند داخل شده در این باغها درختان میوه از قبیل گیلاس و زردآلو و گوجه و هلو، جنگل انبوهی تشکیل میدادند، پسران کوچکی بر بالای درختان توت کهنسال رفته و توتهای سفید و سیاه را که به درشتی تخم کبوتر بود با دست چیده و میخوردند دهکده ورامین در دشت پر حاصلی واقع شده اما کاروانسرایی ندارد که بتوان در آن منزل کرد. خوشبختانه نظر به توصیه دکتر تولوزان توانستیم در خانه کدخدا فرود آییم…
مهم ترین علت است.فاده از کارتن برای بسته بندی قطعات صنعتی، امنیت بالای آن در فرایند حمل و نقل است.. برتری این نوع از بسته بندی به این علت است. که عایقی در هوای سرد و گرم، رطوبت و ضربه های ناشی از حمل و نقل است.، زیرا گرد و خاک، تغیرات آب و هوا، بخار آب، نور و اشعه می تواند باعث آسیب دیدگی دستگاه شود و یا کیفیت کارایی آنها را کاهش دهد یا دستگاه را از کار می اندازد.
لازم به ذکر است. عدم تامین مالی در ماههای اولیه، امکان تعطیلی زودهنگام و در نهایت ورشکستگی واحد صنعتی را در پی خواهد داشت. البته این قاعده برای راه اندازی یک کارگاه نیز جاری می باشد با این تفاوت که هزینه برپا نگاه داشتن یک کارگاه نسبت به یک کارخانه به مراتب کمتر خواهد بود.
لازم به ذکر است. که اگر محصول اصلی کارگاه شما مقوای چاپی است.، به خط کش برش، دستگاه چاپ، دستگاه برش و تسمه نیاز خواهید داشت. تغییر رنگ کارتن یا گردش کارتن مورد درخواست در نوع دستگاه و همچنین تغییراتی در گردش کار کارگاه تولید کارتن مورداستفاده قرار میگیرد که باید در خط تولید کارتن اعمال شود.
در تولید خمیر ابتدا باید ضایعات کارتن را وارد مخزنی به نام هیدروپالپر کنند که همراه با آن مقداری ناخالصی از آن جدا می شود. محصولی که از هیدروپالپر به دست می آید وارد مرحله ای که نام آن توربورسپراتور است. می شود. در این مرحله الیاف کارتن از هم جدا می شوند و ناخالصی ها را نیز از آن جدا می کنند و در ادامه جهت اینکه به کاغذ کارتن است.حکام بیشتری داده شود به آن رزین و سولفات آلون اضافه می کنند و همچنین برای اینکه الیاف کاغذ بهتر به هم بچسبند به آن نشاسته اضافه می کنند.
کارتن سازی ما در آغاز راه با دستگاه های معمولی و عمدتاً مکانیکی و دستی کار می کرد. لمینیت دستی، چاپ معمولی و برش دستی ازجمله تجهیزات مجموعه ی ما بودند اما در آن زمان وضعیت دیگران هم با ما چندان تفاوتی نداشت و از همین رو کار پیش می رفت و رقابت اصولی بر بازار حکم فرما بود.