شهر ری یکی از قدیمیترین و با سابقهترین شهرهای ایران است. که زمان پدید آمدن به دوران آریاییها باز میگردد. بسیاری از ما تا به حال بارها و بارها نام این شهر را شنیدهایم اما به طور دقیق نمیدانیم شهر ری کجاست و چه ویژگیهای منحصربهفردی دارد. برای آشنایی با این شهر و تاریخچه آن، تا انتهای این مطلب از
شهرری جنوبیترین منطقهی تهران محسوب میشود که از آب و هوای معتدل و خشک برخوردار است.. دمای هوا در شهرری در گرمترین روز سال به درجه سانتی گراد، و در سردترین روز زمستان به - درجه سانتی گراد میرسد. میزان بارشهای سالیانه در این منطقه به طور میانگین عدد میلیمتر را نشان میدهد. شهرری از لحاظ وسعت رتبهی چهارم از میان شهر است.ان تهران را به خود اختصاص داده است.. میزان ترافیک شهرری در مقایسه با سایر مناطق تهران از وضعیت بهتری برخوردار است. و با رویکرد جدید شهرداری منطقهی بهبود پیدا کرده است..
ری تنها منطقه باستانی است.ان تهران است. که دارای آثار تاریخی و مکانهای دیدنی زیادی است.. این منطقه قطب توسعه توریسم مذهبی است.ان تهران نیز بهشمار میآید. جاذبههای تاریخی شهرستان ری بر جاذبههای طبیعی منطقه غالب است.. قدمت طولانی و سابقه کهن ری سبب شده که آثار تاریخی بسیار قدیمی مانند باروی ری برین - که مربوط به سدههای قبل از میلاد است. - در این شهر وجود داشته باشد. برخی از مهمترین آثار تاریخیهای شهر ری عبارتند از:
تاریخچه چکش به دو میلیون و ششصد سال پیش از دوران مسیحیت یعنی عصر حجر باز میگردد. چکش در این عصر از جنس سنگ و در شکلهای مختلف بوده که برای شکستن چوب یا است.خوان به کار برده میشده. امروزه چکش در سایزها و شکلهای مختلف تولید میشود و کاربردهای مختلفی دارد. در ادامه با نوع از پرکاربردترین چکشها آشنا میشویم.
سر چکش را از فولاد کربنی حرارتدیده شده میسازند تا قدرت و است.حکام کافی برای ضربه زدن داشته باشد. عملیات حرارتی یا فورج کمک میکند که با وجود ضربات مداوم بر دیگر اشیاء فلزی، سر چکش خم نشود یا نشکند. همچنین برای ساخت بعضی چکشهای خاص سری از جنس مس، برنج، بابیت و دیگر فلزات و آلیاژها است.فاده میشود. جنس دسته چکش هم میتواند چوبی، فولادی یا موادی از کامپوزیت باشد.
این چکش توسط زمینشناسان و باستانشناسان برای مطالعه سنگها و فسیلها است.فاده میشود. سر این چکش تیز بوده و برای جدا کردن قطعات سنگ به کار برده میشود درحالیکه از سر تخت آن برای شکستن سنگهای کوچک و سنگریزهها است.فاده میشود.
ادامه کار را به وزن چکش واگذار کنید زیرا بیشتر کار را در ابتدای مرحله چکش زدن انجام دادهاید. چکش را با فشار بالا به میخ نزنید فقط کافی است. چکش را به سمت سر میخ هدایت کنید و اجازه دهید نیروی حرکتی و جاذبه در ادامه کمک تان کند. چکش را کنترل کنید اما نه با محکم دست گرفتن آن.
وقتی چکش به آرامی دست گرفته شود حتی ضربههای برگشتی هم آسانتر میشود. به لطف قانون سوم حرکت نیوتون سر چکش به عقب جهش پیدا میکند. از این جهش است.فاده کنید و اجازه دهید مسیر برگشت چکش به سمت میخ را نیز به همان شکل هدایت کند.