پرورش آبزیان: در زمینه پرورش آبزیان است.خر پرورش ماهی با تولید ۸ تن در سال بیش از ۵٪ تولید ماهیان سردابی است.ان را به خود اختصاص میدهد. ضمناً ایجاد اولین مجتمع شیلاتی کشور در این شهرستان در زمینی به وسعت هکتار توسط اداره کل شیلات است.ان در دست مطالعهاست که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد. مجتمع مذکور در مزرعه پرورش ماهی قزل آلا به صورت مداربسته با تولید سالانه تن و اشتغال زایی حدود نفر، در کاهش میزان بیکاری در شهرستان تأثیر قابل ملاحظهای خواهد داشت. شایان ذکر است. دمای مناسب آب در شهرستان فیروزکوه ( درجه سانتیگراد) مناسبترین دما برای پرورش آبزیان است..
تنگه میشینه مرگ یکی از جاهایی است. که هنگام صعود به قله میشینه مرگ از آن عبور خواهید کرد. در این تنگه باید راه خود را در داخل رودخانه ادامه دهید. طبیعت این ناحیه از روستا، پوشش گیاهی بسیار متنوعی دارد و به دلیل کوهستانی بودن منطقه، آب و هوای آن خنک و معتدل است.. بعد از به پایان رسیدن تنگه به
با انتخاب مسیر اول، از میان دره و در کنار رودها و مزارع سرسبز قدم خواهید زد. مسیر دوم نیز از بالای دره عبور میکند. به امامزاده که رسیدید، آبشار و چشمه آب طبیعی در آنجا خواهید دید که میتوانید با خیالی راحت از آب آن بنوشید. با رفتن به روستای لزور، فاصله کمی از تنگه واشی خواهید داشت و از طریق یک جاده خاکی به روستای جلیزجند که مبدأ سفر به تنگه واشی است.، خواهید رسید.
آب شیرین های کانتینری شرکت فران در ظرفیت های پایین و متوسط، پس از انجام عملیات طراحی در محل کارخانه فران تولید می شود. کلیه تجهیزات و ملزومات مربوط به تولید آب شیرین از منابع آبهای شور یا سطحی در یک کانتینر است.اندارد نصب می شود. کانتینر آب شیرین کن پس از اتمام عملیات ساخت به محل پروژه حمل شده و در کمترین زمان ممکن آماده راه اندازی می باشد.
شوری زیاد آب دریاها در گذشته مانع اصلی برای است.فاده از آب دریا یا آب شور برای مصارف کشاورزی یا شرب محسوب میشد. اما با پیشرفتهای صورت گرفته در صنعت تصفیه آب، آب شیرین کن های آب دریا در نقاط مختلف دنیا ساخته و بکار گرفته شدند. است.فاده از این سیستمها باعث تامین آب آشامیدنی برای تعداد افراد زیادی و همچنین است.فاده در مصارف کشاورزی شده است..
معمولاً در این مکان ها از مکانیزم به تصفیه آب به صورت RO یا اسمز معکوس است.فاده می شود، این مکانیزم کاملاً حرفه ای که به صورت فیزیکی ۵ تا ۸ درصد از کل املاح ناخالصی های موجود در آب را حذف می نماید؛ مثال تأثیرات این مورد در مرغداری ها هر سه لیتر آب تصفیه شده تا کیلوگرم بر میزان وزن آنها می افزاید. همچنین در گاوداری ها وجود آب تصفیه شده می تواند تا درصد بر تولید شیر تاثیر گذار بگذارد.
کارخانجات آرد به عنوان صنعت مادر در بخش صنایع غذایی مطرح هستند. آنها علاوه بر تامین آردهای نانوایی ها، مواد اولیه بسیاری از کارخانجات صنایع غذایی ازجمله کیک، کلوچه، بیسکوییت، نشاسته را تامین میکنند. محصولات کارخانجات آرد بر سفره ی تمام خانوادهها و سبد غذایی اعضای جامعه وجود دارد. لذا آب خروجی از آب شیرین کن صنعتی در تولید کیک و کلوچه و باعث بالا رفتن کیفیت و سلامت محصول تولیدی میگردد.
فرایند MED یا تقطیر چند مرحله ای نیز مشابه MSF بر مبنای تبخیر و تقطیر چند مرحله ای آب در فشار پایین، آبهای شور را نمک زدایی می کند. تفاوت اصلی این دو فرایند در ورود آب دریا به مخازن و روش تقطیر بخار و جمع آوری آب حاصل از میعان است.. در فرایند MED آب دریا بعد از پیش گرمایش اولیه، در مخازن به روی لوله های داغ محتوی بخار آب، اسپری می شود. بخشی از بخار حاصل از انتقال حرارت میان جریان آب شور و سطح خارجی لوله های داغ حاوی بخار آب، در مرحله بعدی(مخزن بعدی) در فشار پایینتر به آب شیرین، تغییر فاز می دهد و این توالی تا مرحله آخر ادامه پیدا می کند. توالی مراحل پشت سر هم با کاهش دما و فشار در هر مرحله همراه است..